HomeHL-9Νεκρός εντοπίστηκε ο Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο

Νεκρός εντοπίστηκε ο Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο

Η σορός του βρέθηκε στον Πειραιά – Τον αναζητούσαν και στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του Γάλλου χορευτή Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ. Συγκεκριμένα, από τις εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε πως ο σκελετός που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη έπαυλη στον Πειραιά, ανήκει στον άτυχο 27χρονο.

Όπως μεταδίδει το anikolouli.gr, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό και καθώς δεν υπάρχουν ιστοί, δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο σκελετός εντοπίστηκε σχεδόν εννέα μήνες μετά από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη. Μέσα σε μία υδατοδεξαμενή βρήκαν το μακάβριο εύρημα, αμέσως ειδοποίησαν τους γείτονες και στον τόπο έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που το ανέσυρε.

Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά. Του άρεσε να κάνει γιόγκα σε χώρους που απέπνεαν κάποια ενέργεια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είπε ότι θα πάει για διαλογισμό και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Μάλιστα, οι αναζητήσεις είχαν επεκταθεί και στην Κρήτη καθώς υπήρξαν μαρτυρίες που τον τοποθετούσαν στο νησί.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση