HomeΕΛΛΑΔΑAttica Group: Εκπτώσεις 30% για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο

Attica Group: Εκπτώσεις 30% για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/21 έως 30/09/21 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων επιβατών, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Ποια είναι η προϋπόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Attica Group, μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, στηρίζει για 6η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού τουριστικού κλίματος στα νησιά του Αιγαίου που επλήγησαν περισσότερο από την προσφυγική κρίση.

Σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει και φέτος έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο.

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/21 έως 30/09/21 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων επιβατών, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν κατά την κράτηση στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ενέργεια αυτή στοχεύει, μέσω της ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης, στην υποστήριξη των νησιών τα οποία υποδέχτηκαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα και εξακολουθούν να υποστηρίζουν Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων.

O Όμιλος Attica, μέσω των εταιρειών του Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.

Πέραν του μεγάλου συμβολισμού της, η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία καταδεικνύει πως για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων των νησιών, απαιτείται συλλογική προσπάθεια από όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους.

Με γνώμονα αυτό οι Blue Star Ferries και Hellenic Seaways επιδιώκουν πάντα να είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων αυτών, καθώς η ανάπτυξή τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της νησιωτικής Ελλάδας.

H Attica GroupΑΤΤΙΚΑ -0,98% δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Διαφήμιση
Διαφήμιση