HomeHL-TOPΗ τελευταία βόλτα της 11χρονης στα Χανιά πριν εντοπιστεί νεκρή (video)

Η τελευταία βόλτα της 11χρονης στα Χανιά πριν εντοπιστεί νεκρή (video)

Συγκλονισμένη η Κρήτη από την τραγική αυτή εξέλιξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το φως της δημοσιότητας  βλέπουν δυο βίντεο από την τελευταία βόλτα που έκανε η άτυχη 11χρονη στα Χανιά.

Στα βίντεο που δημοσίευσε το zarpanews.gr, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, διακρίνεται η άτυχη Ιωάννα το βράδυ της Τρίτης λίγο μετά τις 20:00 να περπατάει μόνη της πηγαίνοντας προς τη περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Το άτυχο κορίτσι είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Τρίτης και η οικογένειά της ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία είχε ξεκινήσει άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

Δυστυχώς, όπως έχει ήδη αναφέρει ήδη το cretapost.gr, το μικρό κορίτσι, εντοπίστηκε νεκρό λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Μυλωνάκης καθώς και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και του Λιμενικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της οφείλεται σε πτώση από τα βράχια. Όπως δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και εξετάζονται τώρα οι συνθήκες της πτώσης της 11χρονης. Εάν πρόκειται για ατύχημα ή για αυτοκτονία.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, τόνισε για το θέμα: «Έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».

Το 11χρονο κορίτσι στις 8 το βράδυ της Τρίτης έφυγε από το σπίτι του, στην Παρηγοριά Χανίων, προκειμένου να πάει μια βόλτα στη γύρω περιοχή και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνταν.

Η μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση της 11χρονης στην αστυνομία και στο Λιμενικό και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της από ξηρά και θάλασσα ενώ αξιωματικοί της πυροσβεστικής Υπηρεσίας σήκωσαν και drone για την καλύτερη επόπτευση του χώρου όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

11xroni-xania

Μάλιστα για την εξαφάνιση της 11χρονης εκδόθηκε και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

1-13

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση