HomeHL-9Σε αργία ο εκπαιδευτικός που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Σε αργία ο εκπαιδευτικός που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Ο 48χρονος δάσκαλος -που εργάζεται σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής- αφέθηκε χθες ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αργία τέθηκε ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η υπουργός Νίκη Κεραμέως κινήθηκε άμεσα, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, και υπέγραψε την πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος δάσκαλος -που εργάζεται σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής- αφέθηκε χθες ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Στον δάσκαλο απαγορεύτηκε να προσεγγίζει τις μαθήτριες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους με οποιοδήποτε μέσο. Επίσης, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρέωση εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας παραδέχθηκε ότι έστελνε μηνύματα σε τρεις μαθήτριές του, όμως αρνήθηκε ότι είχαν ερωτικό περιεχόμενο. Να σημειωθεί ότι γονείς αντέδρασαν έντονα στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση