HomeHL-952χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στον χώρο εργασίας του

52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στον χώρο εργασίας του

Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του δείχνουν υποψία εμφράγματος, όμως επειδή ο 52χρονος εμβολιάστηκε την Τρίτη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με το εμβόλιο της Pfizer, θα ερευνηθεί αν ο θάνατος του μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον εμβολιασμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν, άφησε το πρωί της Τετάρτης, ένας 52χρονος άνδρας από την Ιεράπετρα.

O 52ρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις του ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τη δουλειά του σήμερα το πρωί.

Ο άτυχος άνδρας πήγε κανονικά στην εργασία του, χωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του δείχνουν υποψία εμφράγματος, όμως επειδή ο 52χρονος εμβολιάστηκε την Τρίτη, όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με το εμβόλιο της Pfizer, θα ερευνηθεί αν ο θάνατος του μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον εμβολιασμό.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση