HomeΕΛΛΑΔΑΠάτρα: 14χρονο κορίτσι και 12χρονο αγόρι λήστεψαν ηλικιωμένο

Πάτρα: 14χρονο κορίτσι και 12χρονο αγόρι λήστεψαν ηλικιωμένο

Του ζητούσαν οικονομική βοήθεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το πρόσχημα ότι ζητούσαν οικονομική βοήθεια έπεισαν έναν ηλικιωμένο να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στην Πάτρα δυο ανήλικα παιδιά που παρίσταναν τους επαίτες, ένα κορίτσι ηλικίας 14 και ένα αγόρι μόλις 12 χρόνων. Μόλις μπήκαν μέσα, όμως, συμπεριφέρθηκαν ως σύγχρονοι… «Μπόνι και Κλάιντ»!

Η 14χρονη έσπρωξε βίαια τον αιφνιδιασμένο ηλικιωμένο, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να τραυματιστεί. Και ενώ η ανήλικη λησταρχίνα τον κρατούσε ακινητοποιημένο, ο ακόμη μικρότερος συνεργός του ερευνούσε όλα τα δωμάτια του σπιτιού αναζητώντας χρήματα. Όμως, δεν βρήκε παρά μόνο 60 ευρώ, τα οποία άρπαξε και τράπηκε σε φυγή μαζί με το κορίτσι.

Η καταγγελία του ηλικιωμένου κινητοποίησε άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις της Πάτρας το μεσημέρι της Κυριακής και, μέσα σε λίγα λεπτά, οι «άγουροι» κακοποιοί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Αφού σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία από κοινού που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση