HomeHL-9Αθώος ο αστυνομικός, ένοχος ο κουνιάδος του για τα εκρηκτικά

Αθώος ο αστυνομικός, ένοχος ο κουνιάδος του για τα εκρηκτικά

Η απόφαση του Αυτόφωρου δικαστηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αθώος κρίθηκε ο 43χρονος αστυνομικός για την υπόθεση της κατοχής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Αυτόφωρο δικαστήριο το οποίο έκρινε αθώο τον αστυνομικό ενώ ο κουνιάδος του κρίθηκε ένοχος και του επεβλήθη ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Μεσαράς όταν άνδρες των ΤΑΕ σταμάτησαν το όχημα το οποίο οδηγούσε ο 43χρονος αστυνομικός για έλεγχο.

Όταν άνοιξαν το πορτμπαγάζ διαπίστωσαν πως υπήρχαν περισσότερα από 42 κιλά ζελατοδυναμίτιδας με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

Ο ίδιος, ο οποίος υπηρετεί στο Ρέθυμνο, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την εκρηκτική ύλη και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε καν την ύπαρξη της. Όπως ανέφερε το όχημα του που είναι στο όνομα της συζύγου του, το είχε δανείσει στον κουνιάδο του ο οποίος και συνελήφθη.

Μάλιστα, ο κουνιάδος του κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης φαίνεται πως ανέλαβε όλη την ευθύνη λέγοντας πως η εκρηκτική ύλη προήλθε από μία παλιά αποθήκη που είχε ενώ επιβεβαιώσε ότι ο αστυνομικός δεν είχε καμία γνώση και εμπλοκή στην υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη διατάξει Ε.Δ.Ε για το περιστατικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση