HomePost ItΕργοτέλης: Δήλωση Κεγκέρογλου για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Ιωνικό

Εργοτέλης: Δήλωση Κεγκέρογλου για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Ιωνικό

Tι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χθες, στη Νίκαια, στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Ιωνικό, κάθε καλόπιστος παρατηρητής διαπίστωσε ότι ο Εργοτέλης αδικήθηκε κατάφωρα και παρεμποδίστηκε η επάνοδος του στη Super League. Διαπράχθηκαν ανοσιουργήματα εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η διαιτησία είναι πλέον θέμα fifa να αξιολογηθεί αλλά τα βίαια συμβάντα και η δράση αρμοδίων, αναρμοδίων, φουσκωτών και μη, όπως καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Εργοτέλης είναι θέμα της Πολιτείας και των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της βίας και τα αρμόδια θεσμικά όργανα έχουν υποχρέωση να ερευνήσουν άμεσα όσα διαδραματίστηκαν και γι΄ αυτό καταθέτω ερώτηση προς τα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη για τα καταγγελλόμενα, τα οποία επέδρασσαν αρνητικά στην ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή του αγώνα .

Ταυτόχρονα νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, τους τεχνικούς, τη διοίκηση και τους συνεργάτες αλλά και τον κόσμο που με οποιοδήποτε τρόπο στήριξε την μεγάλη προσπάθεια της Ομάδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση