HomeHL-TOPΑπό το Βενιζέλειο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 44χρονη μετά από το εμβόλιο

Από το Βενιζέλειο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 44χρονη μετά από το εμβόλιο

Κι άλλες επιπλοκές στην υγεία της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη μεταφορά της 44χρονης γυναίκας από το Βενιζέλειο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, έχουν ζητήσει οι γιατροί του νοσοκομείου μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία της 44χρονης γυναίκας η οποία λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca, εμφάνισε θρομβοπενία. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο cretapost, υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης.

Οι πληροφορίες του cretapost σε σχέση με την κλινική της εικόνα είναι ότι η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, έδειξε εγκεφαλική θρόμβωση, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, καθώς δεν υπάρχει σαφή εικόνα της υγείας της, αν δε μεταφερθεί πρώτα στο νοσοκομείο, .

Να υπενθυμίσουμε ότι η 44χρονη νοσηλευόταν μέχρι και τώρα, στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται, σε καλή κατάσταση, μετά τα ήπια συμπτώματα που εμφάνισε κατόπιν του εμβολιασμού της.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν διαταραχή πηκτικότητας του αίματος και χαμηλά αιμοπετάλια.

Όπως είχε αναφέρει και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίες του Βενιζέλειου Χάρης Λυδάκης, από την πρώτη στιγμή εξεταζόταν το ενδεχόμενο συσχετισμού των συμπτωμάτων με το εμβόλιο ή αν υπήρχε άλλα συστηματικό νόσημα που οδήγησε σε αυτό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση