HomeΕΛΛΑΔΑΣκελετός σε ερειπωμένη έπαυλη ίσως ανήκει σε αγνοούμενο 27χρονο Γάλλο χορευτή

Σκελετός σε ερειπωμένη έπαυλη ίσως ανήκει σε αγνοούμενο 27χρονο Γάλλο χορευτή

Βρέθηκε στον Πειραιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμό στις Αρχές σήμανε ο εντοπισμός του σκελετού ενός ανθρώπου σε μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, με τις υπάρχουσες ενδείξεις να συνηγορούν στο ότι ενδεχομένως ανήκει στον 27χρονο Γάλλο χορευτή Τζόις-Τίμοθι Ράντοτσικ, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τα τέλη Αυγούστου του 2020.

Ο σκελετός εντοπίστηκε στις 7 Μαΐου μέσα σε υδατοδεξαμενή από παιδιά που έπαιζαν στην εγκαταλελειμμένη έπαυλη Μαυρομιχάλη στην περιοχή της Καστέλλας -περίπου μόλις 50 μέτρα από το πανδοχείο, στο οποίο διέμενε ο Γάλλος χορευτής.

Έχει ήδη φθάσει από τη Γαλλία δείγμα DNA του αγνοούμενου χορευτή προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση, όμως σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, τα ευρήματα και το χρονικό διάστημα «δείχνουν» τον Τζόις- Τίμοθι Ράντοτσικ.

«Κατά την ανάσυρση του σκελετού βρέθηκαν τούφες από σγουρό μαλλί, το οποίο παραπέμπει στον Τζόις. Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά του σκελετού, που ‘μιλούν’ για τον αγνοούμενο. Περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία από τον ιατροδικαστή».

Ο ίδιος ανέφερε πως «από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως τα στοιχεία που είχαμε, δεν έδειχναν να είχε απομακρυνθεί ο Τζόις από τον Πειραιά», τονίζοντας πως εάν αποδειχθεί ότι ο σκελετός ανήκει στον χορευτή «θα πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας».

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό, και καθώς δεν υπάρχουν ιστοί, δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

ΟΤζόις-Τίμοθι Ράντοτσικ, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο. Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση