HomeHL-SportsPlay out: Να βγει η υποχρέωση

Play out: Να βγει η υποχρέωση

Τελευταία αγωνιστική των play out χωρίς κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον αφού έχουν κριθεί τα πάντα όσον αφορά τον υποβιβασμό και τα μπαράζ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Λάρισα, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον ΠΑΣ με τους γηπεδούχους να μην τα καταφέρνουν και να τερματίζουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς κάποια ελπίδα πλέον, οι «βυσσινί» θα ψάξουν για μια νίκη γοήτρου για να αποχαιρετήσουν την σεζόν με μια επιτυχία.

Παρελθόν αποτελούν αρκετοί παίκτες αφού ανακοίνωσε το τέλος των συνεργασιών με τους Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μπεν Χατίρα, Καρανίκα, Μιχαήλ, Σπαρβ, Μουκανζό, Μπάγιτς και Νούνιτς.

Με τον Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο οι γηπεδούχοι.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ θα ταξιδέψει στην Λάρισα με πολλά προβλήματα και αυτός.

Και αυτό γιατί χτυπήθηκε από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα συνολικά εννιά ποδοσφαιριστές να έχουν βρεθεί θετικοί από το Πάσχα και μετά.

Στα Γιάννενα έχουν απομείνει 16 ποδοσφαιριστές και από αυτούς οι τρεις είναι τερματοφύλακες.

Η ΑΕΛ δεν έχει χάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία εννέα επίσημα παιχνίδια μεταξύ τους, τα επτά από αυτά για το πρωτάθλημα.

Στην Ριζούπολη, ο Απόλλωνας φιλοξενεί την Λαμία με τις δύο ομάδες να έχουν πετύχει τον μεγάλο τους στόχο που είναι η παραμονή.

Και στις δύο ομάδες έχει αρχίσει η σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Χτυπήθηκε από τον κορονοϊό και η Ελαφρά Ταξιαρχία με τον Μάκη Χαβο να έχει τέσσερις απουσίες, αφού εκτός είναι οι Λισγάρας, Σλίβκα, Τσιλούλης και Μουνιέ, ενώ επιστρέφει ο Ντάουντα.

Στην αντίπερα όχθι η Λαμία κλείνει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα σε ένα ματς που ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει αρκετές απουσίες.

Εκτός παραμένουν οι Μαρτίνεθ, Σκόνδρας και Ντέλετιτς, πρόβλημα με τον Βλάχο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπεχαράνο.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κακή φετινή σεζόν με μία νίκη κόντρα στον Βόλο.

Οι Περιστεριώτες απέτυχαν να φανούν ανταγωνιστικοί και πλέον κοιτάνε την επόμενη χρονιά.

Τέλος εποχής για τον Ούμπιδες ο οποίος ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Στην αποστολή ο Σάββας Παντελίδης πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χαρίσης, Κιβρακίδης, Μανδάς και Μάτιτς. Με τέσσερις απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα ο Βόλος, αφού εκτός είναι οι Γκαραβέλης, Νίνης, Μαρτίνες και ο Δουβίκας ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη.

Τέλος, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι έστω και στο τέλος κατάφεραν να σώσουν την χρονιά και ξεκίνησαν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν ώστε να επιστρέψουν στα γνωστά στάνταρ απόδοσης.

Πρώτο βήμα η παραμονή του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το 2023, ενώ ακολουθούν και άλλες κινήσεις όπως αυτή με τον Λυσάνδρου για νέο CEO της ομάδας.

Αποχωρεί ο Σολίς, επιστρέφει ο Σελίμοβιτς, πολλές απουσίες για άλλη μια φορά.

O Παναιτωλικός δεν τα κατάφερε να αποφύγει την θέση των μπαράζ κι έτσι θα πρέπει να περιμένει και τους αγώνες με την ομάδα που θα τερματίσει 2η στην SL2 για να επιβεβαιώσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον το ματς της Κρήτης με τον Τραϊανό Δέλλα να μην υπολογίζει τους Βάντερσον, Αριγίμπι, Κωνσταντόπουλο και Μανθάτη, ενώ υπάρχουν και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Σάββατο (15/5)

19:30 ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα (NS2)
19:30 Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (NS3)
19:30 Ατρόμητος – Βόλος (NS1)
19:30 ΟΦΗ – Παναιτωλικός (NS4)

Διαφήμιση
Διαφήμιση