HomeHL-LifestyleSurvivor: «Ο Πάνος Καλλίδης δεν έφυγε μόνος του, τον έδιωξαν»

Survivor: «Ο Πάνος Καλλίδης δεν έφυγε μόνος του, τον έδιωξαν»

Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη από το Survivor αναφέρθηκε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας πως δεν έφυγε μόνος του.

Όπως σχολίασε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Πρωινό», ο τραγουδιστής δεν αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη απαίτησαν από την παραγωγή ο Πάνος Καλίδης να φύγει.

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε κάποια στιγμή ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ. Εμείς είδαμε απλά τεταμένες σχέσεις».
«Του είπαν να πει ότι κουράστηκε και να αποχωρήσει»

Και συνέχισε: «Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: »Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor». Προσπάθησε η εταιρεία παραγωγής και ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και η παραγωγή τα έβαλε σε μια ζυγαριά και αποφάσισε να θυσιάσει τον Πάνο Καλίδη».

«Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, ότι »για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς». Για αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση