HomeΚΡΗΤΗΟ Λευτέρης Αυγενάκης μοίρασε αθλητικό υλικό στα Δημοτικά Σχολεία στις Άνω Ασίτες και στις Βούτες

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μοίρασε αθλητικό υλικό στα Δημοτικά Σχολεία στις Άνω Ασίτες και στις Βούτες

Προτρέποντας τους μικρούς μαθητές να συνδυάζουν μαθήματα και άθληση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία στις Άνω Ασίτες και στις Βούτες επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σκοπός των επισκέψεων του Υφυπουργού σε ολιγοθέσια Σχολεία του νομού Ηρακλείου, οι οποίες ξεκίνησαν χτες με εκείνα στις Καμάρες και στον Κρότο και θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα, είναι η παράδοση αθλητικού υλικού που κατέχει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, μέσω διάθεσης από το πρόγραμμα «Be Active» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ο κ. Αυγενάκης μοίρασε στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στις Άνω Ασίτες, αλλά και σε εκείνο στις Βούτες, τα οποία συστεγάζεται με τα Νηπιαγωγεία τους, μπάλες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ), στρώματα γυμναστικής, στεφάνια για μπασκέτες και φιλέ για βόλεϊ.

Έπαιξε μαζί με τα παιδιά, συζήτησε και τους είπα ότι πρέπει να συνδυάζουν, όσο καλύτερα γίνεται, τα μαθήματά τους με την άθληση. Να προσπαθούν συνεχώς και θα δουν ότι μέσα από τον αθλητισμό θα βελτιώνονται και θα καταλάβουν ότι δεν πρέπει να τα παρατάνε, παρά τις όποιες παροδικές δυσκολίες και τα εμπόδια. Θα μάθουν να συνεχίζουν να βάζουν στόχους και να κυνηγάνε να τους πετύχουν, για να βάζουν μετά υψηλότερους. Για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
Τον Υφυπουργό Αθλητισμού συνόδευαν ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης.

Στις Άνω Ασίτες υποδέχτηκαν τον κ. Αυγενάκη ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Βαγγέλης Πιπεράκης, ο Διευθυντής του Σχολείου, Μιχάλης Κοτρώτσος, εκπρόσωποι του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και κάτοικοι του χωριού.

Στις Βούτες τον καλωσόρισαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Χαράλαμπος Αλογδιανάκης και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Σοφία Πάγκαλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση