HomeHL-9Ευθεία επίθεση του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι: Φταίει ο πατέρας μου και αυτοί που τον ανέθρεψαν

Ευθεία επίθεση του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι: Φταίει ο πατέρας μου και αυτοί που τον ανέθρεψαν

"Έφυγα από το παλάτι για να σπάσω τον κύκλο του πόνου που ένιωσα μεγαλώνοντας, ήταν σαν να ζω σε ζωολογικό κήπο" λέει ο πρίγκιπας Χάρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζοντας τον χορό των αποκαλύψεων που ξεκίνησε μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή τους στην Όπρα, ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε ακόμα μια επίθεση προς το παλάτι, στοχοποιώντας μάλιστα τον τρόπο που τους μεγάλωσε ο πατέρας του.

Ο Χάρι, έκανε ολομέτωπη επίθεση στον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο μιλώντας στο Armchair Expert podcast του Dax Shepard με θέμα την ψυχική υγεία και τόνισε ότι μετακόμισε στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του για να «σπάσει τον κύκλο» του «πόνου» που υπέστη ως μέλος της βασιλικής οικογένειας – και τόνισε ότι έπρεπε να το «αλλάξω αυτό για τα δικά μου παιδιά».

Ευθεία επίθεση του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι: Φταίει ο πατέρας μου και αυτοί που τον ανέθρεψαν
Ο Χάρι, που σε λίγες εβδομάδες θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί του, μια κόρη με τον Μέγκαν αυτό το καλοκαίρι, είπε ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε «υποφέρει» λόγω της ανατροφής του από τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο και ότι εκείνος με τη σειρά του αντιμετώπισε τον ίδιο όπως του είχαν φερθεί, διαιωνίζοντας έτσι τον πόνο.
Ευθεία επίθεση του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι: Φταίει ο πατέρας μου και αυτοί που τον ανέθρεψαν – εικόνα 2
«Χρυσωρυχείο» για την Αγγλία η πριγκίπισσα Σάρλοτ: Στα 6 της είναι το δυνατό χαρτί του παλατιού
Ο πρίγκιπας Χάρι εξομολογήθηκε αρχικά ότι ήθελε να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή από τότε που ήταν 20 ετών εξαιτίας του κακού «που προκάλεσε στη μητέρα του» πριγκίπισσα Νταϊάνα.

princess_diana_art
Ακόμα, είπε ότι η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ τον ενθάρρυνε να συμβουλευτεί έναν ειδικό στην ψυχική υγεία, ενώ η ίδια μετά την ενασχόλησή της με το παλάτι, κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν ήθελε να γίνει πριγκίπισσα: «Δεν χρειάζεται να είσαι πριγκίπισσα, μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή που θα είναι καλύτερη» πρόσθεσε.

harry-megan
Η μετακόμιση στο Λος Άντζελες για να σπάσει την αλυσίδα της «δυστυχίας» και του «πόνου»
Όπως μεταδίδει η DailyMail, o δούκας του Σάσσεξ, Χάρι εξήγησε ότι η μετακόμισή του στο Λος Άντζελες με την οικογένεια του έγινε προκειμένου να σπάσει αυτή την αλυσίδα της «δυστυχίας» και του «πόνου», που δένει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν τόσο τρομαγμένος και απελπισμένος προκειμένου να κρύψει από τον βρετανικό τύπο τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ όταν εκείνη έμεινε για πρώτη φορά στο παλάτι του Κένσινγκτον, που πήγαν «incognito» στο σούπερ μάρκετ και «προσποιήθηκαν ότι δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον», στέλνοντας μηνύματα για τα ψώνια που ήθελαν από διαφορετικούς διαδρόμους.

megan-xari-moro2
Ήθελε να φύγει από το παλάτι από τα 20
Ακόμα, ο πρίγκιπας Χάρι εξομολογήθηκε ότι ήθελε να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή από όταν ήταν πολύ νέος, βλέποντας την εξέλιξη της μητέρας του μέσα σε αυτήν, τονίζοντας ότι ο πριγκιπικός της ρόλος την κατέστρεψε, κάτι που δε θα ήθελε για την σύζυγο του, Μέγκαν.

Στην ερώτηση αν αισθάνθηκε «σε κλουβί» όσο ασκούσε τα πριγκιπικά καθήκοντα, είπε: «Γύρω στα 20 σκεφτόμουν ότι δεν την ήθελα τη δουλειά, δεν ήθελα να είμαι εκεί. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκανε στη μαμά μου, πώς θα έχω μια σύζυγο και μια οικογένεια όταν ξέρω ότι θα συμβεί και πάλι».

prigipas-harry-kai-megan-gamos
Τα καρφιά προς τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο
Σε ερώτηση σχετικά με την σχέση του με τον πατέρα του, ο Χάρι απάντησε πως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε υποφέρει τόσο πολύ στην παιδική του ηλικία ως γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, και ο πόνος του αυτοματοποιήθηκε και τόν έκανε να συμπεριφέρεται ανάλογα και στον γιο του.

Αυτός ήταν ένας πολύ καλός λόγος για εκείνον να εγκαταλείψει το Παλάτι, καθώς δε θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και στα δικά του παιδιά.

«Δεν πιστεύω πως θα πρέπει να κουνάμε το δάχτυλο και να κατηγορούμε κάποιον, αλλά όταν το θέμα φτάνει στα οικογενειακά, θεωρώ ότι αν εγώ έχω υποφέρει, γιατί στο παρελθόν είχε υποφέρει και ο πατέρας μου ή η μητέρα μου, τότε πρέπει να σπάσω αυτή την αλυσίδα, προκειμένου να μην υποφέρουν τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει τόσος πόνος, ο οποίος περνάει σε εμάς ανεξαρτήτως, οπότε σαν γονιός οφείλω να πω: Ξέρεις, αυτό συνέβη σε εμένα, οπότε θα σιγουρευτώ ότι δεν πρόκειται να συμβεί και στα παιδιά μου».

harrismegan
Η βασιλική ζωή είναι σαν το Truman Show
Σχολιάζοντας το ξέσπασμα που έκανε με την «άστατη ζωή» του στα …νιάτα του, με κάνναβη, ατελείωτα πάρτι, «γυμνά» παιχνίδια κλπ, απάντησε:

«Το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι κάτι ανάμεσα μεταξύ του» The Truman Show «και του να ζεις σε ζωολογικό κήπο» τόνισε ο Χάρι προσθέτοντας ότι όλη η ζωή των royal είναι σε κοινή θέα κάτι που τον ενοχλούσε πολύ, και δεν το ήθελε για τα παιδιά του.

Ακόμα, χαρακτήρισε την περίοδο εκείνη «τραύμα της παιδικής του ηλικίας».

harry_megan
Όταν ο Σέπαρντ τον ρώτησε αν η ζωή σαν royal ήταν σαν να ζούσε σε ένα κλουβί, o Χάρι απάντησε: «Είναι απλά μια δουλειά, σωστά; Βούλωστο και κάνε αυτό που πρέπει. Ήμουν στις αρχές των 20 μου και σκεφτόμουν: «Δεν θέλω αυτήν τη δουλειά, δεν θέλω να είμαι εδώ».

thetoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση