HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Τέλος καλό, αλλά να μην μας ξανασυμβεί»-Video-

Νίκος Νιόπλιας: «Τέλος καλό, αλλά να μην μας ξανασυμβεί»-Video-

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, δήλωσε ότι αυτό που πέρασε εφέτος η ομάδα του, δεν πρέπει να της συμβεί στο μέλλον. Οι ευχαριστίες προς τους συνεργάτες του και η πίστη του ότι ο Παναιτωλικός θα μείνει στην κατηγορία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σάββατο (19.30) ο ΟΦΗ δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για εφέτος, απέναντι στον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι Κρητικοί έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, ενώ οι Αγρινιώτες ακόμη κι αν νικήσουν θα οδηγηθούν σε μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, δήλωσε στο OFI TV:

Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά να μη μας ξανασυμβεί γιατί είμαστε ομάδα που πρέπει να παλεύει για τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας. Πράγματι είναι παιχνίδι πιο χαλαρό, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, τους ευχαριστήσαμε με τη Λαμία. Υπάρχουν κάποιοι που είναι πίσω από τη σκηνή, οι συνεργάτες. Οι συνεργάτες του προπονητή και των παικτών.

Να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη μου και προπονητή φυσικής κατάστασης, Ευθύμη Κυπριανό, τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Λάππα, τον αναλυτή μας Τάσο Πρίτσα, τον Κωνσταντίνο Νομικό, τους φροντιστές και τους γιατρούς που έκαναν, ειδικά στο τέλος, τον μεγαλύτερο αγώνα.

Προσπάθησαν να ετοιμάσουν πιο γρήγορα τους παίκτες για τους τελικούς που δώσαμε. Ο Παναιτωλικός είχε πάρα πολύ καλούς παίκτες, αλλά η χημεία της ομάδας ήταν τέτοια που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την παραμονή.

Είμαι σίγουρος, βλέποντας τη SL2, ότι αν ο Παναιτωλικός προετοιμαστεί όπως πρέπει, θα μείνει στη μεγάλη κατηγορία. Το κίνητρο πρέπει να το έχει ο παίκτης, είναι επαγγελματίας.

Είτε παίζει φιλικό είτε είναι πρωτάθλημα».

* Με ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων συνεχίστηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19:30) με τον Παναιτωλικό.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Ναμπί, o Στάικος έκανε θεραπεία, ενώ ο Τσιλιανίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα.

Στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής  θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση