HomeHL-TOPΆγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά -Δολοφόνησαν την 20χρονη μπροστά στο μωρό της, για 15.000 ευρώ και κοσμήματα

Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά -Δολοφόνησαν την 20χρονη μπροστά στο μωρό της, για 15.000 ευρώ και κοσμήματα

Εγκλημα απίστευτης αγριότητας - Ποια είναι η άτυχη 20χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί από το πρωί η είδηση της άγριας δολοφονίας μιας 20χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της, από αδίστακτους ληστές.

Οι αδίστακτοι ληστές, αφού σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας για να μην τους προδώσει και για να μην τους εμποδίσει, εισέβαλλαν στη μεζονέτα της οικογένειας από το παράθυρο του υπογείου.

poia-einai-20xroni-dolofonithike-glika-nera-new

Οπως είπε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στην αστυνομία, οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους περίπου στις 4:30 τη νύχτα. Εδεσαν εκείνον χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Οπως είπε ο 32χρονος φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

dolofonia-20xronis-glika-nera-new

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αδίστακτοι ληστές δολοφόνησαν την 20χρονη, βρετανικής καταγωγής, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή, σε κατάσταση σοκ να κλαίει.

glyka-nera

Πληροφορίες του iefimerida από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η εισβολή των αδίστακτων κακοποιών έγινε 1,5-2 ώρες πριν τον εντοπισμό τους. Την γυναίκα την μετέφεραν ή την βρήκαν στη σοφίτα όπου ήταν η κούνια με το παιδί. Πιθανόν την πίεσαν να τους πει που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα απειλώντας με τη ζωή του παιδιού της. Εκεί βρέθηκε νεκρή με ένα μαξιλάρι δίπλα της.

dolofonia

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών του άγριου φονικού στα Γλυκά Νερά.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση