HomeHL-9Ελεύθερα τα δύο αδέλφια που πυροβόλησαν κατά 75χρονου κτηνοτρόφου

Ελεύθερα τα δύο αδέλφια που πυροβόλησαν κατά 75χρονου κτηνοτρόφου

Τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τα δύο αδέλφια που κατηγορούνταν ότι είχαν στήσει ενέδρα μαζί με τον πατέρα τους, σε έναν 75χρονο κτηνοτρόφο σε αγροτική περιοχή κοντά του Λασιθίου.

Μετά την απολογία τους το μεσημέρι της Δευτέρας στην ανακρίτρια Λασιθίου αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι όχι μόνο δεν είχαν πρόθεση να τραυματίσουν τον 75χρονο αλλά ούτε τον είδαν.

Υπενθυμίζεται ότι τα αδέλφια συνελήφθησαν στο πλαίσιο εκτέλεσης του εντάλματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε εκδοθεί σε βάρος τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν, είχε παραδοθεί στην αστυνομία και ο πατέρας τους.

Όλα συνέβησαν πριν από μερικές μέρες , όταν ο 75χρονος ο οποίος πήγαινε στο ποιμνιοστάσιο του με αγροτικό αυτοκίνητο, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα δύο αδέλφια αλλά και τον πατέρα τους που άρχισαν να πυροβολούν προς την πλευρά του αυτοκινήτου.

Τα σκάγια κατέληξαν στο παρμπρίζ του αγροτικού οχήματος με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα και να προσπαθεί να ξεφύγει για να μη τραυματιστεί.

Άμεσα ο 75χρονος κατήγγειλε το περιστατικό και αναγνώρισε τους δράστες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση