HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 9 Μαΐου:

Από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στον Προφ.Ηλία, στην περιοχή της εισόδου του χωριού προς το Κυπαρίσσι και στα χωριά Κυπαρίσσι, Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού .Στους οικισμούς Πύργος και Σινάπι και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω γούβες στην περιοχή του ξενοδοχείου Πάνθεον.

Δευτέρα 10 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου:  Στα Μάλλια, στη θέση Τροχάλος, στην περιοχή του αρδευτικού Λυδάκη και της επιχείρησεις Αλεξάκη Εμμ.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στις περιοχές των ξενοδοχείων Κρομμυδάκη και Λύττος, των διαμερισμάτων Μαραγκάκη, των ειδών υγιεινής Δρούλος και του θερμοκηπίου Βισκαδούρου.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Κουτουλουφάρι, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενς οικίας Γαρεφαλάκη.

Τρίτη 11 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο δρόμο προς Άνω Γούβες, μετά το βενζινάδικο, στην περιοχή του αρδευτικού Βλαχάκη και της οικίας Καρακούδη Ελ.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή του ξενοδοχείου Marigianna, έναντι της διακλάδωσης προς Creta Sun, στην οδό Μιχ.Κόρακα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στο κέντρο της της περιοχής, της οικίας Τρουλάκη, στο δρόμο προς τη θάλασσα και του ξενοδοχείου Anissa beach.

Από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά στη διακλάδωση πρός το Οροπέδιο, στη θέση Πλακούρια και στην περιοχή της επιχείρησης Μακραίων Α.Ε.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά, στην περιοχή του ξενοδοχείοΥ Θαλασσινού και της ιδιοκτησίας Λυπάκη Ελ.

Τετάρτη 12 Μαΐου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη περιοχή της συμβολής των οδών Χριστομιχάλη Ξυλούρη – Παπαγιάννη Σκουλά – Αγ.Ιωάννη Χωστού και στις οδούς Ηρακλή από την οδό Νικηταρά μέχρι την οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού, Λυκείου από την οδό Καπ.Χρήστου Μπαντουβά μέχρι την οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού, Χριστομιχάλη Ξυλούρη από τις σχολές ΟΑΕΔ μέχρι την οδό οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού, Λυσιστράτης από την εθνική οδό μέχρι την οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού, Παπαγιάννη Σκουλά από την οδό Δεξιθέας μέχρι την οδό Αγ.Ιωάννη Χωαστού.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στις Μεσαμπελιές, στις οδούς Μέγα Θεοδωσίου, Πανσελήνου, Αγήνορος και στην οδό Φαιστού από την οδό Ικαρίας μέχρι τη λεωφ.Παπαναστασίου.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στο δρόμο των Μαλαδών, στο 4ο χιλ, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, στην περιοχή των επιχειρήσεων Στάμα, Σπυριδάκη και Κορόνη.Επίσης στην οδό Αμοργού.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στο Κορακοβούνι, στην περιοχή του πρώην πτηνοτροφείου Παναγιωτάκη και στην οδό Μενελάου Ξυλούρη.

Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές, στις οδούς Παπαπέτρου Γαβαλά από την οδό Λάδωνα μέχρι την οδό Φαιστού και στις οδούς Τυμπακίου, Κυψέλης, Ίριδας και Αλφειού.

Πέμπτη 13 Μαΐου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Γενικά στο χωριό Πετροκέφαλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση