HomeHL-9Στέλιος Πέτσας από το Ρέθυμνο: Προτεραιότητα τα έργα του «Αντώνης Τρίτσης»

Στέλιος Πέτσας από το Ρέθυμνο: Προτεραιότητα τα έργα του «Αντώνης Τρίτσης»

Τι ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έμφαση στα έργα προς ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» δόθηκε στη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο αν. Υπουργός Εσωτερικών Στελιος Πέτσας στην έδρα της Π.Ε Ρεθύμνης.

Ο αν. Υπουργός Εσωτερικών προέδρευσε της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη , της Αντιπεριφερειάρχη Μαίρης Λιονή και των Δημάρχων Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού, Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη , Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη και Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινου.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι προτεραιότητες των δήμων για τα προς ένταξη έργα στο πρόγραμμα ενώ συζητήθηκαν εκτενώς και τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων και ο εκλογικός Νόμος και η ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσίων που ταλανίζει τους δήμους και την περιφέρεια.

Νωρίτερα το πρωί ο Στέλιος Πέτσας, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη.

από το Δήμαρχο Ρεθυμνου εκτενώς οι λεπτομέρειες για τις εντάξεις τριών σημαντικών έργων στο «Αντώνης Τρίτσης», το κτίριο της Φιλαρμονικής, το 16ο Δημοτικό Σχολείο, το μεγάλο έργο του πάρκινγκ των τεσσάρων μαρτύρων καθώς και δυο σημαντικούς αγροτικούς δρόμους, στην Πηγή και στις παρυφές του Βρύσινα από το Ρουσσοσπίτι μέχρι τον Αγιοβασιλειώτικο δρόμο.

Ακολούθησε συνάντηση με στελέχη της ΝΟΔΕ Ρεθυμνου ενώ ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα έχει την ευκαιρία κατά την παρουσία του στο Ρέθυμνο να επισκεφθεί έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Τρίτσης», όπως η Φιλαρμονική, αλλά και το πάρκινγκ των 4ων Μαρτύρων, που ο δήμος Ρεθύμνου φιλοδοξεί να εντάξει ως μεγαλόπνοο έργο ανάδειξης όλης της περιοχής στο πρόγραμμα, δημιουργώντας ένα μεγάλο πάρκινγκ και ένα πάρκο.

Πράσινο φως για ένταξη του έργου του πάρκινγκ των 4ων Μαρτύρων

Στο κτήριο της Φιλαρμονικής, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Τρίτσης» αλλά και στο πάρκινγκ των 4ων Μαρτύρων, που ο δήμος Ρεθύμνου φιλοδοξεί να κάνει ένα μεγάλο έργο, πάρκινγκ και πάρκο ταυτόχρονα, ξεναγήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας από τον δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη και αντιδημάρχους

Ο κ. Πέτσας σε δηλώσεις του άναψε το πράσινο φως για το έργο του πάρκινγκ των 4ων Μαρτύρων, ένα έργο μεγαλεπήβολο για το δήμο που έχει υψηλό προϋπολογισμό 25 εκ. ευρώ, για να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προκαλώντας την ικανοποίηση των δημοτικών παραγόντων. Στις συναντήσεις φυσικά ειναι παρών και ο Υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Το έργο της Φιλαρμονικής, όπως και αυτό του 16ου Δημοτικού Σχολείου έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίησή τους.

Νωρίτερα ο κ. Πέτσας συναντήθηκε με δημάρχους του νομού, την αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή, αλλά και τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου.

goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση