HomeHL-9Οικογενειακή τραγωδία: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος ηλικιωμένος μετά το τροχαίο

Οικογενειακή τραγωδία: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος ηλικιωμένος μετά το τροχαίο

Πρώτα κατέληξε η σύζυγός του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε… οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται το σημερινό τροχαίο που καταγράφηκε στη Σητεία με θύμα μία 77χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 87χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας έχασε τη μάχη με τη ζωή καθώς παρά τις υπεράνρθωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Σητείας.

Το… χρονικό του δυστυχήματος

Όλα συνέβησαν σήμερα γύρω στη 1 το μεσημέρι όταν ένας διερχόμενος οδηγός είδε ένα αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί σε αγροτική περιοχή στην Ζάκρο και να βρίσκεται εγκωλβισμένο στο όχημα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.
Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές με δύναμη της πυροσβεστικής να σπεύδει στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των δύο ηλικιωμένων.
Μετά το τέλος της επιχείρησης απεγκλωβισμού οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Σητείας.
Δυστυχώς, για την 77χρονη γυναίκα ήταν πλέον αργά καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.
Την ίδια ώρα, ο 87χρονος σύζυγός της μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Σητείας ωστόσο λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση του τροχαίου

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν και άνδρες της αστυνομίας που ήδη έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την διαλεύκανση του τροχαίου,.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, φαίνεται πως το όχημα, που επέβαινε το ηλικιωμένο ζευγάρι, ξέφυγε της πορείας του – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – και προσέκρουσε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να ανατραπεί.
Αυτό όμως που προβληματίζει τις αρχές είναι ο χρόνος ο οποίος έγινε το τροχαίο με τους αστυνομικούς να ερευνούν όλα τα σενάρια μέχρι και το ενδεχόμενο να είχε γίνει αρκετές ώρες πριν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση