HomeHL-9Τα κορωνοπάρτι καλά κρατούν στα Χανιά

Τα κορωνοπάρτι καλά κρατούν στα Χανιά

Το τρίτο κορωνοπάρτι που λαμβάνει χώρα στα Χανιά από τη Μεγάλη Παρασκευή - "Καμπάνες" σε δύο άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο «βαριά» πρόστιμα επιβλήθηκαν σε δύο άτομα μετά την πολυπληθή… συνάθροιση μετά μουσικής στη…διαπασών αλλά και ποτών, αργά το βράδυ της Τετάρτης, στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά.

Στον διοργανωτή του υπαίθριου πάρτι, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000€,ενώ αντίστοιχο ποσό καλείται να πληρώσει και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που προμήθευε τα ποτά στο πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο πάρτι συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα τα οποία δεν φορούσαν μάσκες ενώ πρόκειται για το τρίτο κορωνοπάρτι στη σειρά στα Χανιά. Να υπενθυμίσουμε ότι τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στο ενετικό λιμάνι είχαν πραγματοποιηθεί ανάλογες συγκεντρώσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάτοικοι της περιοχής πήραν τηλέφωνο την αστυνομία η οποία μετά τη λήξη του πάρτι τα ξημερώματα, προχώρησε σε συλλήψεις.

Την ίδια στιγμή, 3436 ήταν οι έλεγχοι που έγιναν στην Κρήτη ενώ η ΕΛ.ΑΣ βεβαίωσε συνολικά 48 πρόστιμα, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται για τη τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊόύ.

Ειδικότερα,  βεβαιώθηκαν 12 πρόστιμα για μάσκες στην Κρήτη και 36 για άσκοπες μετακινήσεις.

Aναλυτικότερα για άσκοπες μετακινήσεις επιβλήθηκαν:

Ηράκλειο: 20 πρόστιμα

Χανιά: 4 πρόστιμα

Ρέθυμνο: 3 πρόστιμα

 

Τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας:

Ηράκλειο: 5 πρόστιμα

Χανιά: 3 πρόστιμα

Ρέθυμνο: 3 πρόστιμ0

Λασίθι: 1 πρόστιμ0

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση