HomeΚΡΗΤΗΕΛΜΕΠΑ και Χαλκιαδάκης Α.Ε. συνεχίζουν να πρωτοπορούν!

ΕΛΜΕΠΑ και Χαλκιαδάκης Α.Ε. συνεχίζουν να πρωτοπορούν!

Η καρδιά κάθε επιχείρησης, ο πιο ευμετάβλητος, δύσκολος, αλλά και καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας της, είναι οι άνθρωποί της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό πιστεύουμε στην Χαλκιαδάκης Α.Ε. γι’ αυτό και ο βαθμός ικανοποίησης του προσωπικού μας από τις συνθήκες εργασίας του, ήταν και παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η πολυετής συνεργασία μας με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – ΕΛΜΕΠΑ, μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2017, μας δίνει τη δυνατότητα να πιάνουμε τον σφυγμό και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

markos_kourgiantakis_christina_chalkiadaki_erevna-ikanopiisis-prosopikou_elmepa_chalkiadakis-synergasiaΜάρκος_Κουργιαντάκης_Χριστίνα_Χαλκιαδάκη

Κάτι που αντανακλά στις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους χιλιάδες καταναλωτές που επιλέγουν καθημερινά ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης για τις αγορές τους.

Δεδομένου δε ότι σήμερα, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. δεν είναι απλά ο μεγαλύτερος εργοδότης της Κρήτης με περισσότερους από 1.420 εργαζόμενους, αλλά εξακολουθεί να αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό, κάθε έρευνα που έχει στο επίκεντρό της τους εργαζόμενους της εταιρείας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Επιστημονικός υπεύθυνος της νέας έρευνας, η οποία διεξάγεται από το Τμήμα και το Εργαστήριο Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας, είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Μάρκος Κουργιαντάκης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένονται μέσα Μαΐου.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δράσεις των super markets Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/nea

erevna-ikanopiisis-prosopikou_elmepa_chalkiadakis_2

Διαφήμιση
Διαφήμιση