HomeHL-9Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Δημήτρη Αρχοντάκη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Δημήτρη Αρχοντάκη

Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κρήτης έχει σκορπίσει ο θάνατος του πρώην δημάρχου Δημήτρη Αρχοντάκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα μετά την πτώση που προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη 1 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ρεθύμνου και η κηδεία του θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Δημήτρη Αρχοντάκη

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη για τον θάνατο του π. Δημάρχου Ρεθύμνου Δημήτρη Αρχοντάκη

Τα θερμά συλλυπητήρια της Περιφέρειας Κρήτης, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στην οικογένεια του εκλιπόντος π. Δημάρχου Ρεθύμνου Δημήτρη Αρχοντάκη.
Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης αναφέρεται στην προσφορά του π. Δημάρχου, επισημαίνοντας: «Ο Δημήτρης Αρχοντάκης ως Δήμαρχος Ρεθύμνου επί σειρά ετών υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση και τους συνδημότες του με προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη. Παράλληλα συνέδεσε την τοπική κοινωνία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης καθώς υπήρξε ένας από τους πρωτοστάτες της ίδρυσης των Πανεπιστημιακών σχολών στο Ρέθυμνο. Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ρεθύμνης Δημήτρη Αρχοντάκη.
Ο Δημήτρης Αρχοντάκης είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Κρήτης και είχε τιμηθεί για την προσφορά του από το Ίδρυμα, στο οποίο και δώρισε την προσωπική του συλλογή με πολύτιμο αρχειακό υλικό για την ίδρυση και τα πρώτα βήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια δήλωση Γιάννη Κουράκη

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του πρώην Δημάρχου Ρεθύμνης Δημήτρη Αρχοντάκη ,ο οποίος προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στον τόπο που αγάπησε και υπηρέτησε για πολλά χρόνια.

Ο Δημήτρης Αρχοντάκης υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα της Αυτοδιοίκησης και αγωνίστηκε με πάθος για το Ρέθυμνο, αφιερώνοντας τις δυνάμεις του για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου.

Ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.