HomeΚΡΗΤΗΟ Μίκυ Μάους και το κρουαζιερόπλοιο “Disney Magic” έρχονται στο Ηράκλειο

Ο Μίκυ Μάους και το κρουαζιερόπλοιο “Disney Magic” έρχονται στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μίκυ Μάους και η παρέα του αλλά και οι 3200 οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic αναμένεται έρθουν και στο Ηράκλειο την Κυριακή 20 Ιουλίου, καθώς φέτος το πρόγραμμα κρουαζιέρας της αμερικάνικης Disney Cruise Line, συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα.

“Έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε στις 20 του μηνός το Disney Magic. Απο τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα θα είναι στην πόλη μας, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και ετοιμάζουμε μια σειρά από εκδηλώσεις με τη βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου αλλά και της Περιφέρειας έτσι ώστε να υποδεχθούμε με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε αυτούς τους επισκέπτες. Ετοιμάζουμε μια αναπαράσταση του μύθου του Μινώταυρου σε συνεργασία με μια τοπική επιχείρηση, στη συνέχεια θα δοθεί μια παράσταση κλασικής μουσικής, με τη βοήθεια του δήμου και τέλος μετά τις 11 έξω από τη Λότζια θα στηθεί ένα street party και θα ετοιμάσουμε ένα αυθόρμητο χορό, συρτάκι, το οποίο θα δείξει την καρδιά της Κρήτης, τα έθιμα», δηλωσε ο πρόεδρος του ΟΛΗ Γ. Μπρας.

Το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» έχει μήκος 340 μέτρα, χωρητικότητα 128.000 τόνους, διαθέτει 1.250 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει 3.650 άτομα (2.700 επιβάτες και 950 μέλη πληρώματος).

Το πρόγραμμα κρουαζιέρας της αμερικανικής Disney Cruise Line, θυγατρική της The Walt Disney Company, συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα και συμπίπτει χρονικά με τις προσπάθειες που γίνονται για αύξηση του αριθμού επιβατών κρουαζιέρας, αλλά και την ανάγκη τόνωσης της τουριστικής κίνησης και ενίσχυσης των εσόδων.

Η μεγάλη δύναμη της Disney Cruise Line βρίσκεται φυσικά στις νεαρές ηλικίες, καθώς υπολογίζεται πως τα πλοία της υποδέχονται και τη θερινή σεζόν τουλάχιστον 800 με 1000 παιδιά ανά αναχώρηση. Ωστόσο οι ενήλικες που τα συνοδεύουν αποτελούν για τα λιμάνια – σταθμούς και τις εκεί τουριστικές επιχειρήσεις μια καλή ευκαιρία για αύξηση του τζίρου τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση