HomeΕΛΛΑΔΑΚινδυνεύει με ακρωτηριασμό ο 17χρονος που έσκασε κροτίδα στα χέρια του

Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό ο 17χρονος που έσκασε κροτίδα στα χέρια του

Στην Αχαΐα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη για να σώσουν το χέρι του 17χρονου από το Βουπράσιο Αχαΐας δίνουν οι γιατροί στο ΚΑΤ, όπου υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, καθώς έμελλε να είναι το πρώτο θύμα φέτος των κροτίδων του Πάσχα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tempo 24, συνέβησαν το βράδυ της Μ. Τρίτης όταν ο 17χρονος μαζί με συνομηλίκους του βρισκόταν στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης και δημιουργούσαν αυτοσχέδιες κροτίδες.

Μάλιστα όπως έλεγαν συγχωριανοί του όλες τις προηγούμενες ημέρες τα παιδιά πετούσαν κροτίδες. Κάποια στιγμή η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του 17χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι και το πρόσωπο. Δύο ακόμα νεαροί που βρίσκονταν στο σημείο έπεσαν στο έδαφος από το ωστικό κύμα, ενώ αποκολλήθηκε και τμήμα του μαντρότοιχου της εκκλησίας.

Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο που μετάφερε τον άτυχο νεαρό στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», όπου νοσηλεύτηκε αρχικά, για να μεταφερθεί σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες o 17χρονος κινδυνεύει να χάσει 2-3 δάχτυλα του χεριού του και υποβάλλεται σε πολύωρο χειρουργείο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση