HomeHL-LifestyleΠρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Νέα κεφάλαια και αποκαλύψεις στην επανέκδοση της βασιλικής βιογραφίας

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Νέα κεφάλαια και αποκαλύψεις στην επανέκδοση της βασιλικής βιογραφίας

Νέες αντιδράσεις θα δημιουργηθούν στο Παλάτι, καθώς τα νέα κεφάλαια θα ερευνούν τις σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sunday Times του Λονδίνου, το βιβλίο για το πολυσυζητημένο ζευγάρι, τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά με νέα κεφάλαια.

Όπως αναφέρουν πηγές, τα κεφάλαια θα καλύπτουν όλα τα νέα γεγονότα, που απασχολούν τη βασιλική οικογένεια, με κύρια τη συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ, το bullying, που βίωσε η δούκισσα του Σάσσεξ και αυτό, που η ίδια φέρεται να έκανε στο προσωπικό του παλατιού.

Επιπλέον, θα αναφέρεται η σύντομη επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς και η επανένωση του με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, μία στιγμή πολύ σημαντική, καθώς φαίνεται να είναι η μόνη μέσα σε ένα χρόνο, όπου οι τρεις άντρες συζήτησαν και έλυσαν τις διαφορές τους.

Η βασιλική βιογραφία των Ομίντ Σκόμπι και Καρολίν Ντουράντ με τίτλο «Finding Freedom», που περιγράφει όλη τη ζωή του ζευγαριού από το 2016 εώς το 2020, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020 και αμέσως κέρδισε την αγάπη του κόσμου.

Βέβαια, τα νέα κεφάλαια θίγουν αρκετά ευαίσθητα θέματα της βασιλικής οικογένειας και όπως είναι λογικό, θα δημιουργήσουν πολλές αντιδράσεις και μέσα στο Παλάτι, ειδικότερα, ενώ οι εντάσεις μεταξύ τους δεν έχουν υποχωρήσει ολοκληρωτικά. Όπως ανέφερε στη Sunday Times ένας ανώτερος δικαστής: «Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα πυροδότησε μία βόμβα στη βασιλική οικογένεια. Οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι. Το βιβλίο δε θα βοηθήσει.»

Ας σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στη συγγραφή του βιβλίου, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τα νέα κεφάλαια.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση