HomeHL-LifestyleΜαρία Μπεκατώρου: Ποια κανάλια «φλερτάρουν» την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

Μαρία Μπεκατώρου: Ποια κανάλια «φλερτάρουν» την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

H Μπεκατώρου, το YSFS και το «φλερτ» μετά το τέλος του «Still Standing»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου συζητήθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open, το πρωί της Κυριακής

. Αν και η έμπειρη παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι τον πρώτο λόγο για την επαγγελματική της πορεία έχει ο ΑΝΤ1, ωστόσο οι τηλεοπτικοί «μνηστήρες» καραδοκούν, όσο καθυστερούν οι υπογραφές.

Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει την παρουσίαση του «Your Face Sounds Familiar», ενώ όπως έχει γίνει γνωστό το καθημερινό τηλεπαιχνίδι, «Still Standing», ολοκληρώνει φέτος τον κύκλο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, έχει γίνει μια πρώτη επαφή, έχουν τεθεί θέματα επί τάπητος και αναμένεται μια νέα συνάντηση.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι στον ΑΝΤ1 εδώ και 8 χρόνια και είναι δεδομένο ότι και η ίδια και το κανάλι θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία, ωστόσο το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο project το οποίο θα μπορούσε να αναλάβει.

«Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν.

Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του project, τη θέλει στο κανάλι και θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι», είπε η δημοσιογράφος και αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια έχει μπει στο στόχαστρο του MEGA.

«Σε μία έρευνα κοινής γνώμης που έκανε το MEGA για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα στην ψυχαγωγία η Μαρία είχε υψηλή θέση. Έχει γίνει μια πρώτη άτυπη κρούση στη Μαρία, προτεραιότητα όμως έχει ο ΑΝΤ1» είπε η δημοσιογράφος για τη Μαρία Μπεκατώρου.

Για το ενδεχόμενο να κάνει πρωινή εκπομπή η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει: «Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα σαββατοκύριακο. Το περιεχόμενο είναι πολύ κοντά.

Πέρασα φανταστικά, αλλά δεν μπορώ. Θέλω χαρά. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Είναι κομβικό το σημείο αυτό. Η μόνη μου λέξη είναι ψυχαγωγία και χαρά. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχω κάνει πρωινό, αλλά ήταν αλλιώς τα πράγματα».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση