HomeHL-LifestyleΤζένη Χειλουδάκη – Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο

Τζένη Χειλουδάκη – Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο

Η ανάρτηση της στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα με την υγεία της αντιμετωπίζει η Τζένη Χειλουδάκη. Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της έστειλαν και το ενδιαφέρον που έδειξαν και τους ενημέρωσε ότι σύντομα θα υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση.

“Πλάσματα μου πανέμορφα……λοιπόν αρχικα να σας ευχαριστήσω για τα εκατοντάδες ινμποξ σας σχετικά με την υγειά μου…..είχα σκοπό να σας κάνω βιντεάκι να σας πω τα νέα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και έτσι θα σας τα γράψω εδώ…..έχουμε και λεμέ και είναι οριστικό…πήρα τις απαντήσεις μετά τον υπέρηχο που έκανα… μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου……έχω ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο και έπειτα στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο που θα γίνει το χειρουργείο”, έγραψε στην ανάρτησή της.

775041_9a41d4afcf-a402a489fb8781c9

“Αθήνα είναι αδύνατο να ανεβώ…..έχω τα ζώα μου έχω τη μάνα μου…..έχω επίσης ξανά ραντεβού με πνευμονολόγο και παθολόγο.. αλλά και καρδιολόγο..επίσης έχω 400 χοληστερίνη και εντελώς τζαζλεμένο θυρεοειδή….μίλησα ήδη με την ενδοκρινολόγο φιλεναδάρα μου Μαρία Κουτσάκη και αρχίζω ξανά με τ4 88αρι….σύντομα χάπι και για τη χοληστερίνη…παίρνω φυσικά και το λαντος που μου συνταγογράφησε η ψυχολόγος μου……σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο και κακοδιάθετη…..συμβαίνουν αυτά….ζωή τη λένε…….σας φιλώ, να έχετε υγεία και να σας προστατεύει όλους το σύμπαν και οι θεοί ….η Τζένη σας….”, πρόσθεσε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση