HomeΕΛΛΑΔΑΔολοφονία Καραϊβάζ: Το σχέδιο των εκτελεστών για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το σχέδιο των εκτελεστών για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Άρση των επικοινωνιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, οι δράστες ήξεραν ακριβώς σε ποιο σημείο στην παραλιακή θα εξαφάνιζαν τα ίχνη τους, καθώς δεν τους κατέγραφαν κάμερες.

Φαίνεται πως οι εκτελεστές του δημοσιογράφου είχαν μελετήσει πολύ καλά το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν για να διαφύγουν. Δηλαδή, γνώριζαν πού ακριβώς υπήρχαν κάμερες, όχι μόνο στα στενά διαφυγής τους, αλλά και στην παραλιακή. Έτσι, εξαφανίστηκαν σε τυφλό σημείο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Οι αρχές επιχειρούν μέσω της άρσης των επικοινωνιών να καταλήξουν στους δράστες. Προσπαθούν να βρουν αν υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο τελικά θα είναι αυτό που θα τους προδώσει.

Την ίδια ώρα τα τραύματα από τις 10 σφαίρες στον Γιώργο Καραϊβάζ αναλύονται ένα προς ένα. Στο στόχαστρο έχουν μπει όλα τα συμβόλαια θανάτων των τελευταίων ετών. Γι’ αυτό τα τραύματα στον δημοσιογράφο συγκρίνονται με παρόμοια χτυπήματα που έγιναν στο παρελθόν. Όπως η δολοφονία ενός 38χρονου τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ηλιούπολη. Δυο άτομα τον είχαν εκτελέσει με έξι σφαίρες στο κεφάλι και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση