HomeΕΛΛΑΔΑΠελώνη: Εντός της ημέρας υπουργική απόφαση που κλείνει τις εξαιρέσεις στις υπερτοπικές μετακινήσεις

Πελώνη: Εντός της ημέρας υπουργική απόφαση που κλείνει τις εξαιρέσεις στις υπερτοπικές μετακινήσεις

Η εκπρόσωπος τόνισε ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν και από σήμερα το μεσημέρι θα τεθεί σε εφαρμογή ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντός της ημέρας θα κατατεθεί υπουργική απόφαση που θα κλείσει τις εξαιρέσεις στις μετακινήσεις, για να αποφευχθούν φαινόμενα πολιτών που θα προσπαθήσουν να παρακάμψουν το νόμο, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η εκπρόσωπος, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν και από σήμερα το μεσημέρι θα τεθεί σε εφαρμογή ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας.

Επίσης, κάλεσε τους πολίτες να δείξουν υπευθυνότητα.

Σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης η κα Πελώνη είπε πως έχουν γίνει πολλά για να στηριχθούν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις και οι άνθρωποι του κλάδου και πως μετά το Πάσχα θα υπάρχει εξειδίκευση μέτρων.

Για τον τουρισμό είπε ότι εδωσε ο πρωθυπουργός τον οδικό χάρτη για να βγούμε από αυτή την περιπέτεια. «Αξιολογούμε συνέχεια τα δεδομένα, υπάρχει σχέδιο για τον τουρισμό εφόσον πάνε όλα καλά 15 Μαΐου, θα ανοίξει με συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα και τότε θα επιτραπούν οι μετακινήσεις για όλους» δήλωσε.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση