HomeHL-LifestyleΠρίγκιπας Χάρι: Επέστρεψε στις ΗΠΑ – Γιατί δεν έμεινε ούτε για τα γενέθλια της γιαγιάς του

Πρίγκιπας Χάρι: Επέστρεψε στις ΗΠΑ – Γιατί δεν έμεινε ούτε για τα γενέθλια της γιαγιάς του

O Χάρι δεν έτυχε θερμής υποδοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε ήδη στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, μετά την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου το Σάββατο. Ο 36χρονος έφτασε την Τρίτη το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και από εκεί με αυτοκίνητο έφτασε στο σπίτι του στο Μοντεσίτο. Όπως αναφέρει η Dailymail, η επιστροφή του Χάρι στις ΗΠΑ και στην εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ, σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία γιορτάζει σήμερα τα 95α γενέθλιά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χάρι πίστευε ότι είναι πιο σημαντικό να επιστρέψει στην Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους. Θα παραμείνει σε 10ημερη καραντίνα, όπως προβλέπεται για όλους τους διεθνείς ταξιδιώτες βάση των οδηγιών του CDC.

Το ταξίδι στην Αγγλία μετά τον θάνατο του παππού του ήταν η πρώτη του επιστροφή μετά το περιβόητο MEGXIT, αλλά και μετά τη συνέντευξη – βόμβα στην Όπρα.

Έπειτα από περίπου έναν χρόνο απουσίας, ο Χάρι δεν έτυχε θερμής υποδοχής και μάλλον οι περισσότεροι τον είχαν στον «πάγο». Ανάμεσα τους και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι στη συνέντευξη είχε δηλώσει ότι ο πατέρας του και ο αδελφός του είναι παγιδευμένοι στην βασιλική οικογένεια ενώ εκείνος κατάφερε να γλιτώσει. Ενώ κατηγόρησαν μέλη του παλατιού για ρατσισμό.

O Χάρι δεν είχε ούτε προσωπική συνάντηση με τον πατέρα του, παρά μόνο μια συνάντηση όπου ήταν μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του. Η Dailymail υποστηρίζει ότι αυτή η επιλογή έγινε ώστε να υπάρχει και τρίτος μάρτυρας στη συζήτηση.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση