HomeHL-LifestyleSurvivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Η σχέση της με τον Παππά, η παρέα του James και ο καψούρης Σάκης

Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Η σχέση της με τον Παππά, η παρέα του James και ο καψούρης Σάκης

Η τραγουδίστρια στις πρώτες δηλώσεις της μετά το Survivor

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και σήμερα μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Love it. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά, αποκάλυψε αν κάποιος την έβαλε να ψάξει το μπαούλο της αντίπαλης ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα. Μάλιστα απάντησε και για το εαν είπε κατά την αποχώρησή της στον Αλέξη να… τελειώσει τον James.

«Ήταν πολύ έντονη εκείνη η στιγμή και δε θυμάμαι τι του είπα. Δεν του είπα να τελειώσει τον Τζέιμς. Ο Αλέξης ήταν ένας άνθρωπος που με είχε στηρίξει πολύ. Τον είχα συναντήσει κάποιες φορές λίγο πριν φύγουμε για το παιχνίδι, τον γνώριζα μέσω της φίλης μου. Έπεσα από τα σύννεφα, δεν περίμενα ότι θα παρεξηγούσε τις προθέσεις μου, μου ζήτησε συγγνώμη για αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό ανάμεσά μας. Είναι σε μια σχέση και μου είπε πως αν καταφέρω να μιλήσω μαζί της να της πω ότι την σκέφτεται… Αυτό με το μπαούλο ήταν μια αυθόρμητη κίνηση, δεν το σκέφτηκα. Όταν εγώ μαγείρευα με τον Αλέξη και τον Κρις. Αφήσαμε πάνω στο μπαούλο και μέσα στα δέκα λεπτά που το αφήσαμε είχε εξαφανιστεί. Κάποιος το πήρε αλλά δε το είδα με τα μάτια μου. Δε μου είπε κάποιος να ψάξω στο μπαούλο. Είχα μια συζήτηση με την Μαριαλένα και μου είπε αν μπορείς δες αν έχει πάρει κάποιος κάτι και με είχε φάει η περιέργεια. Έτσι πήγα και το άνοιξα» είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τριάδα Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας με την οποία πολλές φορές είχε έρθει σε αντιπαράθεση. «Μου φωνάζανε, με λέγανε χαζή. Ήταν λες και χαιρόντουσαν όταν δεν ήμουν καλά. Η Άννα Μαρία με ειρωνευόταν. Μου έλεγε ψέματα» είπε. Όσο για το ειδύλλιο Σάκη – Μαριαλένας αποκάλυψε: «Πιστεύω ότι ο Σάκης είναι καψούρης. Είναι πολύ αγαπημένοι. Είναι μια σχέση ζωής. Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λινη αλλά δεν μπορώ να πω τι ήταν αυτό».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση