HomeHL-SportsPlay out: Το πρόγραμμα στην ουρά

Play out: Το πρόγραμμα στην ουρά

Η ΑΕΛ είναι η μόνη εκ των τριών τελευταίων ομάδων που έχει 2 εντός έδρας ματς μέχρι το φινάλε. Το Σάββατο θα υποδεχθει τον ΟΦΗ σε μία «μονομαχία» χωρίς... αύριο, ενώ ο Παναιτωλικός θα παίξει νωρίτερα στα Γιάννινα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή της βρίσκεται από χθες  η Λαμία, καθώς το 0-0 με την ΑΕΛ την έφερε στο «+7» από τη θέση του μπαράζ, με μόλις 3 ματς να απομένουν.

Την ίδια στιγμή οι «βυσσινί» έπιασαν τον Παναιτωλικό στην τελευταία θέση, επειδή όμως υστερούν στην ισοβαθμία κατατάσσονται ουραγοί, ενώ και οι δύο ομάδες βρίσκονται μόλις στο «-1» από τον 12ο ΟΦΗ που επί του παρόντος «σώζεται» 100%.

Μαθηματικά στο «κόλπο» βρίσκονται ακόμη οι 30αρηδες Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος, αλλά επί της ουσίας η κούρσα της «σωτηρίας» διεξάγεται μεταξύ ΟΦΗ, Παναιτωλικού και ΑΕΛ.

Το Σάββατο  η Λάρισα θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ σε ένα κομβικό ματς που θα ξεκινήσει στις 17:15. ενώ θα έχει λήξει η αναμέτρηση των «κυανοκίτρινων» στα Γιάννινα που θα αρχίσει στις 15:00.

Μάλιστα οι «βυσσινί» είναι οι μόνη εκ των 3 τελευταίων που έχει 2 εντός και 1 εκτός έδρας αγώνα ως το τέλος, ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στις 7 το απόγευμα ενδέχεται να υπάρξουν ανακατατάξεις.

Ας δούμε τα παιχνίδια που απομένουν για όλους τους «μονομάχους» που ουσιαστικά ή τυπικά χαρακτηρίζονται ως «μελλοθάνατοι».

Λαμία (31)
Ατρόμητος*
ΟΦΗ
Απόλλων Σμύρνης*
Απόλλων Σμύρνης (30) 
Βόλος
ΠΑΣ Γιάννινα*
Λαμία
Ατρόμητος (30)
Λαμία
Παναιτωλικός*
Βόλος
ΟΦΗ (25) 
ΑΕΛ*
Λαμία*
Παναιτωλικός
 Παναιτωλικός (24) 
 ΠΑΣ Γιάννινα*
Ατρόμητος
ΟΦΗ*
ΑΕΛ (24) 
ΟΦΗ
Βόλος*
 ΠΑΣ Γιάννινα
*Με * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Διαφήμιση
Διαφήμιση