HomeΚΡΗΤΗΟικοδόμοι: Περιοδείες ενόψει Πρωτομαγιάς και της απεργίας 6ης Μαίου

Οικοδόμοι: Περιοδείες ενόψει Πρωτομαγιάς και της απεργίας 6ης Μαίου

Τι αναφέρουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα πλαίσια προετοιμασίας της απεργίας της 6ης Μάη για τον αγωνιστικό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας πραγματοποίησαν χθες περιοδεία σε εργοτάξια του νομού και ιδιαίτερα στο έργο της κατασκευής του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι.

Προετοιμάζομαι τον φετινό εορτασμό της πρωτομαγιάς, με περιοδείες σε γιαπιά σε χώρους δουλειάς που φέτος είναι πιο επίκαιρος παρά ποτέ με τον αντεργατικό Αρμαγεδδών που ετοιμάζει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας.

oikodomoi
Λύση στα όσα τραβάμε καθημερινά μέσα κι έξω από τους χώρους δουλειάς μπορούν να δώσουν μόνο οι εργαζόμενοι, Έλληνες και μετανάστες. Μόνο με τον οργανωμένο αγώνα σε μια γροθιά, σε σύγκρουση με το κεφάλαιο και τους πολιτικούς του εκπροσώπους, με τα τσιράκια τους στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Καλούμε όλους τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους στις κατασκευές, τους άνεργους να δώσουμε μαζικά το παρών στην απεργία στις 6 Μάη. Να νεκρώσει κάθε εργοτάξιο και γιαπί, για να υπερασπιστούμε την ίδια μας τη ζωή, για σύγχρονες συνθήκες και όρους δουλειάς.

oikodomoi-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση