HomeHL-9Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του ο διοικητής Εξωτερικής Φρουράς των φυλακών Χανίων

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του ο διοικητής Εξωτερικής Φρουράς των φυλακών Χανίων

Τι δήλωσε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον θάνατο του Γρηγόρη Χρυσού, Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ο Γρηγόρης Χρυσός εισήλθε στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας το 1994 ήταν μάχιμος αστυνομικός και Διοικητής της εξωτερικής Φρουράς των δικαστικών φυλακών ΚΡΉΤΗ 1 που ευρίσκονται στην Αγια Χανίων.

Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου δήλωσε:
«Νιώθω βαθιά θλίψη για τον αδόκητο χαμό ενός άξιου στελέχους του Καταστήματος Κράτησης Χανίων. Ο Γρηγόρης ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και υπηρέτησε με συνέπεια και επαγγελματισμό στη θέση την οποία βρισκόταν.

Ο ξαφνικός χαμός του μας συγκλόνισε όλους. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί τους».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων

Το προεδρείο της ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων με οδύνη πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μας υπαστυνόμου Γρηγορίου ΧΡΥΣΟΎ.
Ο Γρηγόρης, εισήλθε στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας το 1994 ήταν μάχιμος αστυνομικός και Διοικητής της εξωτερικής Φρουράς των δικαστικών φυλακών ΚΡΉΤΗ 1 που ευρίσκονται στην Αγια Χανίων, μέχρι σήμερα.
Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα φίλε…

Το προεδρείο της ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων με οδύνη πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μας…

Δημοσιεύτηκε από Stamatios Kalogerakis στις Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Διαφήμιση
Διαφήμιση