HomeΣΠΟΡΤσιτσιπάς: Αφιέρωσε τον τίτλο στον πρώτο του προπονητή

Τσιτσιπάς: Αφιέρωσε τον τίτλο στον πρώτο του προπονητή

Ευχαρίστησε μέχρι και τους φωτογράφους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ξεχωριστή αφιέρωση για τον πρώτο του, Masters 1000 τίτλο κρατούσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος τενίστας αφιέρωσε το μεγάλο αυτό τρόπαιο του τουρνουά του Μόντε Κάρλος, στον πρώτο του προπονητή, Γιώργο Φουντούκο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απευθύνθηκε αρχικά στον αντίπαλό του Αντρέι Ρούμπλεφ: «Ξέρω πώς αισθάνεσαι. Έχω υπάρξει σε αυτή τη θέση. Είσαι σπουδαίος αθλητής. Θέλω μαζί να βοηθήσουμε το σπορ να μεγαλώσει. Έρχονται καλύτερες μέρες και για τους δυο μας. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Ξεκινήσαμε μαζί από τα juniors και φτάσαμε εδώ».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Ήταν για μένα ένα μακρύ ταξίδι. Ήρθα πρώτη φορά εδώ σε ηλικία έξι ετών. Έβλεπα τον Ράφα, τον Ρότζερ και τον Νόβακ σε αυτό το τουρνουά και τους θαύμαζα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είχα μία πολύ καλή εβδομάδα. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον πρώτο προπονητή μου στην Ελλάδα, Γιώργο Φουντούκο, ο οποίος μου έμαθε το άθλημα. Φυσικά και στους γονείς μου και όλη μου την ομάδα».

Λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ο Στέφανος απευθύνθηκε στους φωτογράφους και σχολίασε ότι παρά την έλλειψη κόσμου ήταν εκείνοι που του έδιναν ενέργεια μέσα στο ματς.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση