HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 18 Απριλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου, τμηματικά στις οδούς Γ, Ρ, Λ, Κ, Π, Σ στις περιοχές των επιχειρήσεων Φαρσάρη, σκαπτικά Μίνωος, αποθήκες συν/σμού Φαιστός, βιοτ.Κατσιμπρή, μάρμαρα Κανδεμίλη, Ασφαλτικής Α.Ε., Κρεμέλ Α.Ε. και στην περιοχή της Δομικής Μπετόν και νότια της Inter Beton.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου, στην οδό Π στην περιοχή νότια της επιχείρησης Trans beton.

Δευτέρα 19 Απριλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στις περιοχές του κέντρου διασκέδασης Άνοδος, της επιχείρησης μαρμάρων Μαρκογιαννάκη και των έργων διαπλάτυνσης του δρόμου από το Δήμο που γίνονται πλησίον του κέντρου διασκέδασης Άνοδος.Επίσης στις οδούς Κρήτης, Κανάρη, Κουντουριώτη, στην οδό Θριάμβου μετά παρόδων και στην οδό Ελ.Βενιζέλου από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι το κτίριο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Δήμος Ηρακλείου:Στην Αλικαρνασσό, στην περιοχή της επιχείρησης Σταματίου στην οδό Καρτερού και στις εγκαταστάσεις της ΣΕΑΠ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Γενικά στο χωριό Βούτες(τμηματικά από την είσοδο του χωριού μέχρι την έξοδο).

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Θέρισσο, στη λ.Θερίσσου από την οδό Στρ.Μαυρικίου έως τη λεωφ.Μίνωος.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στις Βασιλειές, στην οδό Πολυτεχνείου και στην περιοχή της οικίας Μαγουλάκη Φ.

Τρίτη 20 Απριλίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στις περιοχή από την έξοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι και στις περιοχές του ελαιουργείου Λιονταράκη, των επιχειρήσεων Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη.Στις περιοχές βορειοανατολικά από το δρόμο της Γαλιάς μέχρι τη μέση των Μοιρών και στις περιοχές του ελαιουργείου Φανουράκη, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ.Παρασκευής και της πλατείας Μοιρών. Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στην ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στην περιοχή των ελαιουργείων Ντυσπιράκη, Μανασάκη – Στεφανουδάκη, στην περιοχή της επιχείρησης Μπετόν Μεσσαράς και των αρδευτικών Σαββάκη, Μιχαλομανωλάκη και γεώτρηση 207 ΤΟΕΒ Μοιρών.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στις περιοχή από την έξοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι και στις περιοχές του ελαιουργείου Λιονταράκη, των επιχειρήσεων Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη.Στις περιοχές βορειοανατολικά από το δρόμο της Γαλιάς μέχρι τη μέση των Μοιρών και στις περιοχές του ελαιουργείου Φανουράκη, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ.Παρασκευής και της πλατείας Μοιρών. Στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στην ιερά Μονή Οδηγητρίας, και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τετάρτη 21 Απριλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, και του παλιού πύργου ελέγχου.

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Πέμπτη 22 Απριλίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Τρυπητά, Αγ.Κύριλος, Αντισκάρι,Πλατειά Περάματα, στους οικισμούς Κριγιοί, Σφηνιά και Χρυσόστομος.Στην Ι.Μ.Απεζανών και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Αντισκάρι, στην περιοχή των αρδευτικών Κατσιρνάκη, Λαγουδάκη και στις κεραίες κιν.τηλεφωνίας Vodafon.

Διαφήμιση
Διαφήμιση