HomeHL-9Ποινική δίωξη στον αλλοδαπό που κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να αρπάξει 18χρονη στην Ιεράπετρα

Ποινική δίωξη στον αλλοδαπό που κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να αρπάξει 18χρονη στην Ιεράπετρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη κατήγγειλε ότι την Τρίτη στις 22.15 ενώ περπατούσε στο δρόμο αμέριμνη για να επιστρέψει σπίτι της, μετά από επίσκεψη σε σπίτι φίλης της, αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να την πλησιάζει από πίσω και έκανε στην άκρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινική δίωξη για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, κατά του 27χρονου άνδρα, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορήθηκε από 18χρονη ότι αποπειράθηκε να την αρπάξει, ενώ εκείνη περπατούσε στην πόλη της Ιεράπετρας, την περασμένη Τρίτη το βράδυ. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λασιθίου, στις 14 Ιουνίου 2021 και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 27χρονος ζει εδώ και τέσσερα χρόνια στην Ιεράπετρα, όπου εργάζεται νόμιμα ως αγροτικός εργάτης και έχει οικογένεια με ένα παιδί 2 ετών.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο συνήγορός του Γεώργιος Αθάνατος, δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της αρπαγής αφού δεν υπήρχε καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο όπως το αδίκημα αυτό στοιχειοθετείται στον Ποινικό Κώδικα, γι’ αυτό και η κατηγορία που αντιμετωπίζει αφορά απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης… Ο πελάτης του, όπως είπε ο συνήγορος στην ΑΝΑΤΟΛΗ, όχι μόνο αρνείται κάθε κατηγορία, αλλά υποστήριξε ότι τη μέρα και ώρα που κατηγορείται δεν βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο με αυτοκίνητο και ότι θα αθωωθεί όταν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο, αφού δεν υπάρχει καμία απόδειξη πέραν των ισχυρισμών της καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη κατήγγειλε ότι την Τρίτη στις 22.15 ενώ περπατούσε στο δρόμο αμέριμνη για να επιστρέψει σπίτι της, μετά από επίσκεψη σε σπίτι φίλης της, αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να την πλησιάζει από πίσω και έκανε στην άκρη. Τότε αισθάνθηκε ένα χέρι να την πιάνει από τον πήχη του χεριού της, να την τραβά απότομα κατά τη φορά της κίνησης του αυτοκινήτου. Τραβήχτηκε προς τα πίσω ξεφεύγοντας από το χέρι του άνδρα που οδηγούσε το λευκό όχημα, το οποίο σταμάτησε πιο κάτω, προκαλώντας της τρόμο… Η παθούσα κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και έσπευσε να επιστρέψει στο σπίτι της φίλης της που ήταν κοντά. Κανείς δεν της μίλησε ούτε και άνοιξε την θύρα του αυτοκινήτου να βγει ή να την κυνηγήσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση