HomeHL-SportsΣτην ενδεκάδα του ΟΦΗ ο Απόστολος Γιάννου η «Πρώτη» στο 2021

Στην ενδεκάδα του ΟΦΗ ο Απόστολος Γιάννου η «Πρώτη» στο 2021

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια τέθηκε ο 31χρονος επιθετικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έτοιμος για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου (15:00) με τον Ατρόμητο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1 είναι ο ΟΦΗ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής, με το πρόγραμμα να περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τελειώματα φάσεων.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Νιόπλιας για το κρίσιμο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους».

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γιαννούλης και Βαζ που ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας σε μέρος της προπόνησης.

Παράλληλα, θεραπεία έκαναν οι Γκαργκαλατζίδης, Τσιλιανίδης, Καστάνιος, Ναμπί, Νέιρα και Σόουζα. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Μίγγος, Στάικος, Σουρνάκης, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά η αποστολή της κρητικής ομάδας: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης.

ofi

Διαφήμιση
Διαφήμιση