HomeHL-9Τροχαίο στη Γαύδο: Η οικογένεια αμφισβητεί τον οδηγό – «Δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια»

Τροχαίο στη Γαύδο: Η οικογένεια αμφισβητεί τον οδηγό – «Δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια»

«Αναζητούμε αποδείξεις»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας Κορίνας που έχασε τη ζωή της στη Γαύδο λόγω τροχαίου έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη.

«Η άτυχη Κορίνα δεν χάθηκε μόνο άδοξα, αλλά βίωσε έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο αναμένοντας τα σωστικά συνεργεία. Αρχικά το πρώτο 24ωρο είχαμε υιοθετήσει την άποψη του οδηγού ο οποίος έλεγε ότι λύθηκε το χειρόφρενο και βρέθηκαν στον γκρεμό», φανέρωσε στο MEGA ο δικηγόρος της οικογένειας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης.

«Το θεωρώ απίθανο μα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας»

Όμως, προσέθεσε ότι «ο πραγματογνώμονας αποφάσισε ότι υπήρχε δεύτερη ταχύτητα, κάτι που σημαίνει ότι αποκλείεται να τσούλησε το αυτοκίνητο. Αποδομείται ο ισχυρισμός του ότι υπήρχε χειρόφρενο». Μάλιστα, τόνισε ότι, ακόμα, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, ούτε καν αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Ο κ. Σκαμπαρδώνης τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό της εγκληματικής ενέργειας. «Μου δίνεται το έναυσμα να αμφισβητώ συνακόλουθα όλη τη θέση και τη στάση του οδηγού. Όλα αυτά με άλλα στοιχεία, και με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατον να ανέβει κάποιος τον γκρεμό χωρίς σκοινιά. Αναζητώ αποδείξεις, δεν αναζητώ ισχυρισμούς. Αποδομείται πλήρως ο ισχυρισμός του, μου δίνει το έναυσμα να αμφισβητώ όλη τη θέση και τη στάση του» είπε.

«Δεν έχω καταλήξει σαν νομικός σε βέβαια διασταυρωμένα πορίσματα» ανέφερε ο δικηγόρος. «Αναμένουμε και τις αιμοτολογικές εξετάσεις και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε μια έρευνα δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Το θεωρώ απίθανο, αλλά δεν το αποκλείω (το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας) Όλο το υλικό και οι μαρτυρικές καταθέσεις θα σαξιολογηθούν και θα συνεκτιμηθούν» κατέληξε ο ίδιος.

«Δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα»

«Αναζητώ αποδείξεις, δεν αναζητώ ισχυρισμούς. Αποδομείται πλήρως ο ισχυρισμός του οδηγού, μου δίνει το έναυσμα να αμφισβητώ όλη τη θέση και τη στάση του», σχολίασε ο δικηγόρος.

«Δεν έχω καταλήξει σαν νομικός σε βέβαια διασταυρωμένα πορίσματα. Αναμένουμε και τις αιμοτολογικές εξετάσεις κι αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε μια έρευνα δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Όλο το υλικό και οι μαρτυρικές καταθέσεις θα αξιολογηθούν και θα συνεκτιμηθούν», συμπλήρωσε.

iefimerida.gr, tvxs.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση