HomeΚΡΗΤΗΑναβαθμίζεται το γυμνάσιο – λύκειο Νεάπολης

Αναβαθμίζεται το γυμνάσιο – λύκειο Νεάπολης

Υπεγράφη η σύμβαση από το δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας “Στήριξις Τεχνική Ανώνυμη Εταιρεία” υπεγράφη σήμερα (15/4), στον Δήμο, η σύμβαση του έργου για την “Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αποκατάσταση των Φθορών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης”.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό έργο – όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, που δημοπρατήθηκε την περσινή χρονιά (9 Απριλίου) και λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών απαιτήθηκε ένας ολόκληρος χρόνος μέχρις ότου υπογραφεί η εργολαβική σύμβαση.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του όπως έγινε γνωστό, ήταν 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ με την έκπτωση περιορίστηκε στα 1.147,715,91 ευρώ.

Να σημειώσουμε, ότι την Τετάρτη (14/5) υπογράφηκε μία ακόμα σύμβαση με την εταιρεία “ Κόσμος Κατασκευαστική Α.Ε”, που καλείται ν΄ αναλάβει την συντήρηση, αποκατάσταση φθορών, χρήση οδών, κοινόχρηστων χώρων, δημοτικών κτιρίων σ΄ όλη την έκταση του δήμου.(προυπ. 274,974,43 ευρώ), ενώ ήδη έχει υπογραφεί σύμβαση για τις μονώσεις των σχολείων του δήμου καθώς και δημοσίων κτιρίων.

Σε σχετική δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι :”από τις παραπάνω εξελίξεις,  φαίνεται ότι ο σχεδιασμός που είχε τεθεί από την προηγούμενη περίοδο, υλοποιείται με αμείωτο ρυθμό γεγονός που καταδεικνύει ότι σύντομα ένας μεγάλος αριθμός έργων υποδομής, θα βρίσκεται σε εξέλιξη και τροχιά υλοποίησης το επόμενο διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση