HomeΚΡΗΤΗΤα αποτελέσματα από τα rapid test στο Κολυμβάρι του  Δήμου Πλατανιά

Τα αποτελέσματα από τα rapid test στο Κολυμβάρι του  Δήμου Πλατανιά

Ελήφθησαν 192 δείγματα, από τα οποία ανιχνεύθηκαν 3 θετικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Για μια ακόμα φορά κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στο Σταυροδρόμι, της ΔΕ Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., ελήφθησαν 192 δείγματα, από  τα οποία ανιχνεύθηκαν 3 θετικά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, δήλωσε ότι: «ο Δήμος  Πλατανιά πραγματοποίησε rapid test σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες σε μια προσπάθεια πρόληψης της εξάπλωσης του ιού, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του στην Κοινότητα. Ευχαριστούμε θερμά τα κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., και τους συνεργαζόμενους φορείς για την υλοποίηση των ελέγχων»

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, μετά το πέρας των ελέγχων, ανέφερε ότι: «Ο Δήμος Πλατανιά θα εξακολουθήσει να αναλαμβάνει κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία για την ασφάλεια των πολιτών. Πρέπει όμως όλοι μας να δείχνουμε μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα , να τηρούμε αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση