HomeHL-9Απίστευτη κλοπή: Έκλεψε τσιγάρα από περίπτερο της Χερσονήσου και τα διέθεσε σε περίπτερο του Ηρακλείου

Απίστευτη κλοπή: Έκλεψε τσιγάρα από περίπτερο της Χερσονήσου και τα διέθεσε σε περίπτερο του Ηρακλείου

Σύλληψη δύο ανδρών 35 και 37 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη κλοπή σημειώθηκε στη Χερσόνησο! Ένας 35χρονος Έλληνας, μπήκε σε περίπτερο στη Χερσόνησο και κατάφερε να αφαιρέσει καπνικά προϊόντα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα στην επιχείρηση φθορές που ανήλθαν στις 2.000 ευρώ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην εν λόγω υπόθεση κλοπής, είναι ότι αυτά τα προϊόντα τα …»προσκόμισε» σε αντίστοιχη επιχείρηση, ένα περίπτερο δηλαδή, ενός 37χρονου σε περιοχή του  Ηρακλείου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου πραγματοποίησαν έρευνα στην επιχείρηση του ιδιοκτήτη περιπτέρου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 660 πακέτα τσιγάρων και 105 συσκευασίες καπνού τα οποία όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση ήταν τα αφαιρεθέντα καπνικά είδη, τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα!

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ανδρών ηλικίας 35 και 37 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση