HomeHL-LifestyleΒασίλης Χαλακατεβάκης: «Στο γάμο μου πήγα καλεσμένος

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Στο γάμο μου πήγα καλεσμένος

Σε 3 μήνες θα γίνω πατέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, μια από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης, που επιλέγει να κρατάει την προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο που είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ήταν η μάχη του με τον καρκίνο, μία αποκάλυψη που έκανε με σκοπό να τονίσει τη σημασία και την ανάγκη της πρόληψης.

Ο γνωστός ηθοποιός και καλεσμένος στο «Πρωινό» αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα κάτι που λίγοι υποψιάζονταν: ότι σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας!

«Έχουμε με τη σύζυγό μου 20 χρόνια διαφορά ηλικίας και θα σου δώσω μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το βάλαμε μπροστά. Είμαστε πολύ καλά (με τη σύζυγο) και τα πράγματα πάνε καλά, οπότε ολοκληρώνεται η ευτυχία. Είναι κοριτσάκι», είπε ο 62χρονος ηθοποιός.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε ακόμα για τον ανατρεπτικό του γάμο, καθώς δεν γνώριζε τίποτα γι’αυτόν!

«Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν ήμουν και σίγουρος. Ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Δεν το είχαμε επισημοποιήσει. Περνάγαμε καλά, αυτό ήταν όλο. Κάποια στιγμή είχα πάει στην μητέρα μου και ήρθαν δυο φίλες της Δέσποινας με μια πολύ ωραία καρτούλα που ήταν τελικά η πρόσκληση γάμου. Αυτό συνέβη 4 – 5 μέρες πριν από τον γάμο. Επειδή είχαμε πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα μου μου φάνηκε πολύ όμορφο, πολύ τρυφερό και δεν με ξάφνιασε, τόνισε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε περιγράφοντας τα πρακτικά: «Η πλάκα είναι ότι είχε συνεννοηθεί με τη Νικόλ Παναγιώτου (ενδυματολόγο) στα γυρίσματα που κάναμε, η οποία μου είχε δοκιμάσει ένα κοστούμι, υποτίθεται για το γύρισμα. Και να μου το κονταίνει και να μου το φτιάχνει… Και ήταν το γαμπριάτικο κοστούμι».

News247.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση