HomeHL-SportsΞεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών της ανακατασκευής του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια αλλά και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tην έναρξη των εργασιών της ανακατασκευής του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ανακοίνωσε την Τετάρτη  ο ΟΦΗ.

Οι «ασπρόμαυροι» ανέφεραν ότι η ανακατασκευή θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια αλλά και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ επεσήμαναν ότι η α’ φάση υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών της ανακατασκευής του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια αλλά και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η α’ φάση ξεκίνησε σήμερα  και περιλαμβάνει την ανακατασκευή των τριών γηπέδων, αγωνιστικών διαστάσεων 105 μ. Χ 68 μ. με φυσικό, υβριδικό και τεχνητό χλοοτάπητα αντίστοιχα.

Η ολοκλήρωση της α’ φάσης υπολογίζεται στο τέλος του τρέχοντος έτους και τα γήπεδα θα παραδοθούν τμηματικά προς χρήση, αρχής γενομένης από εκείνο με το φυσικό χλοοτάπητα, το οποίο προγραμματίζεται να είναι έτοιμο στις αρχές του βασικού σταδίου προετοιμασίας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ο δημόσιος διαγωνισμός της Περιφέρειας Κρήτης για την α’ φάση του έργου, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προπαρασκευαστικής διαδικασίας και η ανακοίνωσή του αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλει να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη,  Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη και όλο το προσωπικό της Περιφέρειας Κρήτης, που δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του προς το Club, αλλά και τον Δήμαρχο Ηρακλείου  Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο  Μανώλη Βασιλάκη και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,  Γιάννη Δανδάλη για την άψογη συνεργασία τους».

ofi

Διαφήμιση
Διαφήμιση