HomeHL-GreeceΆρση ασυλίας Αραχωβίτη για την υπόθεση της Folli-Follie

Άρση ασυλίας Αραχωβίτη για την υπόθεση της Folli-Follie

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπήρξε αντίδραση. Μεταξύ άλλων επισημαίνεται «με την απουσία οποιασδήποτε ένδειξης αποφασίστηκε, με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνικής Λύσης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 183 θετικές ψήφους και 22 κατά αποφασίστηκε η άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη για την υπόθεση της Folli-Follie.

Συνολικά ψήφισαν 206 βουλευτές καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να απέχει από την διαδικασία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι ονομαστικές ψηφοφορίες την περίοδο της πανδημίας (με επιστολική ψήφο).

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπήρξε αντίδραση και μεταξύ άλλων επισημαίνεται «με σαθρό υπόβαθρο και με την απουσία οποιασδήποτε ένδειξης αποφασίστηκε, με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνικής Λύσης, η άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Σταύρου Αραχωβίτη για την υπόθεση της Folie Folie».

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην απουσία οποιασδήποτε ένδειξης και είπε πως «ένα email ενός υπαλλήλου που επικαλείται ότι στηρίζω τον Όμιλο είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να βασιστεί μια τόσο σοβαρή κατηγορία εναντίον μου;».

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για παρέμβαση σημείωσε ο Σταύρος Αραχωβίτης, καταγγέλλοντας πολιτικές σκοπιμότητες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση