HomeHL-TOPΘρήνος για την 27χρονη Κορίνα: Συγκλονίζει η μητέρα της– «Θέλω να μάθω την αλήθεια»

Θρήνος για την 27χρονη Κορίνα: Συγκλονίζει η μητέρα της– «Θέλω να μάθω την αλήθεια»

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Κέρκυρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απαντήσεις αναζητά η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο.

«Είμαστε κομμάτια όλοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν υπάρχουνε λόγια» ανέφερε συντετριμμένη η μητέρα του θύματος.

Σύμφωνα με την ίδια, η οποία μίλησε στο corfutvnews.gr, έμαθε για τον χαμό της κόρης της αρχικά από μία φίλη της και έπειτα την κάλεσε η αστυνομία.

«Το παιδί με το οποίο ήταν μαζί, κι εγώ μίλησα μαζί του την Κυριακή το βράδυ που ήταν στο νοσοκομείο στα Χανιά, λέει ότι φτάσανε μαζί με το αμάξι και οι δύο μέχρι το τέλος του γκρεμού. Αλλά αυτός έχει δύο γρατσουνιές μόνο. Το παιδί μου έσπασε πλευρά, διαλύθηκε όλο» προσθέτει η γυναίκα.

Όπως εξηγεί, και οι δύο ήταν μέσα στο αμάξι και πήγαν να βάλουν μπρος τη μηχανή του οχήματος για να ανοίξουν το κλιματιστικό. Τότε, το όχημα έφυγε.

«Αυτός (σ.σ. ο νεαρός) λέει ότι δεν βγήκε έξω. Λέει ότι έφτασε κάτω μαζί με την Κορίνα. Και ότι μετά σκαρφάλωσε πάνω από τον γκρεμό, μισή ώρα για να ανέβει, επειδή δεν είχε σήμα για να μπορέσει να ειδοποιήσει για βοήθεια» λέει η μητέρα της φοιτήτριας για όσα της είπε ο νεαρός που ήταν μαζί με την κόρη της.

Μάλιστα, η γυναίκα καταγγέλλει πως η βοήθεια άργησε πολύ να φτάσει και η νεαρή κοπέλα κατέληξε.

«Δεν υπήρχε ελικόπτερο στα Χανιά και φέρανε από Αθήνα. Θα μπορούσαν να είχαν προσεγγίσει από τη θάλασσα, ήταν μαζί της κάτοικοι από τη Γαύδο και μιλούσαν. Είχαν φτάσει με μία βάρκα εκεί αλλά δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν» δηλώνει.

Η ίδια πρόσθεσε πως εάν ο νεαρός είχε πέσει μαζί με την κοπέλα στον γκρεμό, θα έπρεπε να φέρει σοβαρά τραύματα. «Πώς μπόρεσε και ανέβηκε όλο τον γκρεμό;» αναρωτιέται.

Επίσης, τόνισε πως τα συμπεράσματα θα τα βγάλουν οι ειδικοί «εκτός και αν πάθει καμία κρίση αυτός εκεί και χτυπιέται, όπως έγινε και με μένα όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο, και πει την αλήθεια, εάν είναι διαφορετική».

Μάλιστα, η μητέρα της κοπέλας είπε πως όταν ρώτησε τον ιατροδικαστή πώς γίνεται να μην χτύπησε ο άνδρας και η κόρη της να χτύπησε τόσο πολύ, εκείνος της είπε ότι δεν τον έχει εξετάσει, αλλά είναι ανάλογα με το πού βρισκόταν στο αμάξι και πώς έπεσε αυτό.

Η γυναίκα, σε αυτό το σημείο επανέλαβε πως εάν είχαν πάει για βοήθεια πιο νωρίς «το παιδί μου θα ήταν τώρα ζωντανό» και είπε ότι «μπορεί να ήταν και καλύτερα που έφυγε γιατί θα ταλαιπωρούνταν πολύ μετά από αυτά τα χτυπήματα που είχε, αλλά πρέπει να τονίσετε πως όταν γίνονται τέτοια πράγματα, πρέπει να πηγαίνουν πιο γρήγορα».

Όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι «κάνει εντύπωση στον κόσμο πώς ο σύντροφός της δεν έπαθε κάτι» η μητέρα της νεαρής απάντησε πως «Αυτό λέμε όλοι. Γι’ αυτό δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω και περιμένω να δω τι θα πουν η αστυνομία και ο δικηγόρος».

«Δεν ήμουν εγώ εκεί για να ξέρω τι γίνεται. Η Κορίνα δεν μπορεί να μιλήσει. Μόνο αυτός και η Κορίνα ξέρουν τι έγινε εκεί πέρα» κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Κανάλια.

sputniknews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση