HomeHL-LifestyleΗ Τζένιφερ Άνιστον θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί στα 52 της

Η Τζένιφερ Άνιστον θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί στα 52 της

Η ίδια εδώ και χρόνια στέκεται κοντά στο ορφανοτροφείο και οι φίλοι της εκμυστηρεύονται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτο και όμως αληθινό, η 52χρονη Ελληνοαμερικανή ηθοποιός Jennifer Aniston, πρόκειται να νιώσει για πρώτη φορά στη ζωή της το αίσθημα της μητρότητας. Η ίδια πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο remake της επερχόμενης σειράς «Friends», το οποίο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα την περασμένη εβδομάδα, αν και ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί το 2020, ακυρώθηκε λόγω πανδημίας.

Τα νέα όμως δεν ήταν αρκετά «μεγάλα» για τους θαυμαστές της. Αυτό που ανακοίνωσε στους συνεργάτες της είναι το πιο όμορφο.

Η Aniston, είπε στους συμπρωταγωνιστές της ότι ο λόγος που είναι ενθουσιασμένη, είναι διότι περιμένει να τελειοποιηθούν τα έγγραφα για την ολοκλήρωση της υιοθεσίας ενός μικρού κοριτσιού από το Mεξικό, το οποίο μέχρι στιγμής διαμένει σε ορφανοτροφείο (Casa Hogar Sion).

Η ίδια εδώ και χρόνια στέκεται κοντά στο ορφανοτροφείο και οι φίλοι της εκμυστηρεύονται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με φίλους της, «η Jen, ένιωθε ότι το reunion είναι η καλύτερη στιγμή για να ανακοινώσει τον ερχομό του παιδιού της.

Οι κοπέλες το ήξεραν είδη, η κάθε μια ξεχωριστά όμως θεώρησε πως θα ήταν όμορφο τα αγόρια να το μάθουν όλοι μαζί, λόγο και του γεγονότος ότι δεν τους βλέπει αρκετά συχνά». Εμείς με την σειρά μας να της ευχηθούμε κάθε καλό, αφού η ίδια το ήθελε τόσο πολύ να γίνει πραγματικότητα, ποτέ δεν είναι αργά. ΠΗΓΗ

empisteutiko.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση