HomeHL-9Κρήτη-κορωνοϊος: Η…συνάθροιση του κόστισε ακριβά

Κρήτη-κορωνοϊος: Η…συνάθροιση του κόστισε ακριβά

Πρόστιμο και για τους καλεσμένους του 46χρονου που συνελήφθη στο Ρέθυμνο- Πρόστιμο και σε ιδιοκτήτη καφετέριας στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κοινωνική συνάθροιση που διοργάνωσε του κόστισε…ακριβά! Ο λόγος για ένας 46χρονο άνδρα, ο οποίος ενοικίασε σπίτι στο Ρέθυμνο ενώ παράλληλα κάλεσε και 9 φίλους του.

Η αστυνομία ωστόσο τους εντόπισε στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται. Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και διοργανωτής της μάζωξης που συνελήφθη, θα πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή οι 9 καλεσμένοι του θα πληρώσουν 300 ευρώ έκαστος για άσκοπες μετακινήσεις.

Παράλληλα, το βράδυ της Τρίτης, συνελήφθη ένας  51χρονος, αλλοδαπός ιδιοκτήτης καφετέριας στη Χερσόνησο, η οποία εξυπηρετούσε πελάτες που εντοπίστηκαν να κάθονται μέσα, ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί με take away. Ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ στο κατάστημα θα μπει λουλέτο για 15 ημέρες. Παράλληλα οι πελάτες θα πληρώσουν από 300 ευρώ.

Η  ΕΛ.ΑΣ σε σύνολο 3.770 ελέγχων βεβαίωσε 99 πρόστιμα.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 82 πρόστιμα. Ειδικότερα, 60 στο Ηράκλειο, 6 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο,  9 στο Λασίθι και 3 επί του ΒΟΑΚ.

Για μη χρήση μάσκας βεβαίωθηκαν 17 πρόστιμα. Πιο συγκεκριμένα, 11 στο Ηράκλειο, 4 στα Χανιά και 2 στο Λασίθι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση