HomeHL-9«Κατέβηκε» η εκδήλωση των Ευρωπαίων αλεξιπτωτιστών στην Κρήτη

«Κατέβηκε» η εκδήλωση των Ευρωπαίων αλεξιπτωτιστών στην Κρήτη

Δεν υπάρχει πλέον στην ιστοσελίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κατακραυγή που προκλήθηκε από την εκδήλωση που είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν οι αυτοαποκαλούμενοι Ευρωπαίοι Αλεξιπτωτιστές στην Κρήτη πιθανότατα να είναι η αιτία που φαίνεται να τους οδήγησε στην ακύρωσή της.

Τις τελευταίες ώρες, το πρόγραμμα που ήταν αναρτημένο με την εκδήλωση στην ιστοσελίδα των Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών έχει «κατέβει».

1

Υπενθυμίζεται πως οι Ευρωπαίοι αλεξιπτωτιστές ήθελαν να έρθουν στην Κρήτη για να γιορτάσουν τους πεσόντες Γερμανούς αλεξιπτωτιστές του 1941!

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα τους ανέφεραν: «τους πεσόντες αδελφούς μας οι οποίοι επιτυχώς έφεραν εις πέρας την πρώτη στρατηγική αεραπόβαση της Ιστορίας καθώς συμπληρώνονται ακριβώς 80 χρόνια από την στιγμή που οι επίλεκτοι του Γ Ράιχ πήδηξαν και κατέλαβαν το νησί της Κρήτης.Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αξία τους».

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους europeanparatroopers οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 17 έως 23 Μαΐου και εκτός από ρίψεις αλεξιπτωτιστών θα περιλαμβάνει και ξενάγηση στο γερμανικό νεκροταφείο και Μουσείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημη άδεια για τέτοια εκδήλωση δεν υπήρξε ενώ ο συγκεκριμένος σύλλογος δεν έχει σχέση με την επίσημη Γερμανική κυβερνητική ή στρατιωτική αρχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση